Payday Loans
2018 február 17, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Click on the slide!

Stábunk több mint 20 éve foglalkozik fotózással, videozással. Számtalan eseményre,családi rendezvényre, céges és városi programra hívták munkatársainkat az elmúlt években.

Bővebben
Click on the slide!

GYÖNGYÖSHALÁSZI HÚSVÉT-KUPA

 Írják le kedvenc receptjeiket és ha tehetik fotózzák is le a készterméket, vagy hívjanak minket az étvágygerjesztő képek elkészítése ügyében!

Bővebben
Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Felderítették a kegytárgylopást

20152708095121 másolataKorábban már beszámoltunk róla, hogy betört Nagyhegyesen a református templomba, kegytárgyakat és pénzt lopott a gyanú szerint a helyi K. László (38). Elfogása után tagadta, a zsaruk azonban a háza vízóraaknájában megtalálták a lopott holmikat.

 

 

 

 

Még át sem adták, mégis nagyon közkedvelt az EXTRÉM sportpálya

Mentett képkocka 503-004Apróbb munkákat még ma is végzett a kivitelező az extrém sportpályán, ennek ellenére napok óta megfigyelhető, hogy a fiatalok már birtokba vették a régen várt sportlétesítményt.

 

 

Ünnepi programok szeptember 2-án

hajduk másolataA lovashajdúk Szoboszlóra telepítésének 409. évfordulója alkalmából rendezett városi ünnepség programja.

 

 

 

Ukrán gyerekeket látott vendégül 1 hétig Hajdúszoboszló

IMG 1795 másolata 3Augusztus 2-től 9-ig Kárpátaljáról, 33 gyermeket és 6 kísérőt látott vendégül városunk. A képviselőtestület korábban úgy döntött, hogy az Ukrajnában dúló háborús körülmények között élők megsegítésére elkülönítenek 1 millió forintot.

 

 

 

A Borsodi Bivalyok és a Hajdú Vitézek összecsapása

IMG 6140-132Szombaton délután, ismét hatalmas izomkötegek feszültek pattanásig, hogy a több mázsás súlyokkal megküzdjenek. A két csapat, 5-5 fős csapatokkal küzdött a győzelemért.

 

 

 

Ambrózia Hastánc Vonulás és Fesztivál

IMG 5075-065Ez a fesztivál, szintén egy múlt heti remek esemény volt városunkban. Augusztus 15-én, 18 órakor indult a csoport a Hősök terétől és vonultak végig a Szilfákalján teljes harci díszben, a városunkban tartózkodó vendégek legnagyobb örömére.

 

   

Átadták a Rákóczi játszóteret!

DSCN0027-001Már egy hete, hogy a legkisebbek birtokba vehették a Rákóczi út végén épített játszóteret. A város megközelítőleg 10 millió forintot biztosított a létesítményre.

 

 

   

A Turisztikai szolgáltatók összefogtak egy diák segítésére!

adomanyA város turisztikai szolgáltatói a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit kft felhívására fogtak össze, hogy segítsenek a Tourinformban szakmai gyakorlatát töltő diáknak.

 

 

   

Porszemes ajánlás

Lilla zászlóval-006Egyesületünk az ünnepi hosszú hétvégére egy rövid videóval készült, melyet szeretettel ajánlunk mindenki figyelmébe! A Szoboszlói Színes stábja által rögzített képeket, drónos felvételeket a Magyar Mise zenéjére raktuk össze és hűek voltunk önmagunkhoz, a szép pillanatok közé csempésztünk némi humort is!

 

 

 

   

3. oldal / 257

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Színes

Kiss Klára - Tel.: +36 30 299 8921, Buzási László - Tel: +36-30 773 0781

E-mail: szoboszloiszines@hotmail.com - szoboszloihirek@t-online.hu

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Gorkíj utca 2.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)