Payday Loans
2018 február 17, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Click on the slide!

Stábunk több mint 20 éve foglalkozik fotózással, videozással. Számtalan eseményre,családi rendezvényre, céges és városi programra hívták munkatársainkat az elmúlt években.

Bővebben
Click on the slide!

GYÖNGYÖSHALÁSZI HÚSVÉT-KUPA

 Írják le kedvenc receptjeiket és ha tehetik fotózzák is le a készterméket, vagy hívjanak minket az étvágygerjesztő képek elkészítése ügyében!

Bővebben
Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

IV. Porszem Kupa Hajdúszoboszlón

IMG 2103-008A Hajdúszoboszlói Porszem Lovas Egyesület idén negyedik alkalommal rendezte meg a városi repülőtér lovasok számára kijelölt területén Országos Gyermek Lovasnapját, melynek keretein belül egész nap ügyességi lovasversenyek zajlottak.

 

 

Meglettek a templomi kegytárgyak

dscf2459A hajdúszoboszlói rendőrök megtalálták, lefoglalták és a lelkésznek visszaadták a nagyhegyesi templomból eltulajdonított keresztelő kancsót és más kegytárgyakat.

 

 

 

Mindent lopott, kerékpárt, mobilt, italt, most már őrizetben van

20151408095624 másolataA hajdúszoboszlói rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a 49 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint több helyi házba is betört.

 

 

 

 

A piaci változások és az időjárás sem kedveznek idén a csemegekukorica termelőknek

t1iCwl6IEJ q6lS qtjLw6-FBkDtVd1CZxcsYBbBXQoTíz százalékkal, 33 ezer hektárra esett vissza 2014-hez képest idén a hazai csemegekukorica termesztés területe. Ennek ellenére továbbra is Magyarország rendelkezik Európa legnagyobb csemegekukorica feldolgozó kapacitásával, és a világ legnagyobb konzerv és fagyasztott csemegekukorica exportőrei közé tartozunk, hangzott el a Syngenta hajdúszoboszlói szakmai rendezvényén.

 

 

AQUAPARK FUTÓVERSENY - AUG. 29,

aquaparkfutas 2015 kicsi másolata másolataAugusztus 29-én ismét megrendezik az AQUAPARK FUTÓVERSENY.

Részletek a plakáton.

 

Véradás!

imagesA Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete lakossági véradást szervez,
Kovács Máté Művelődési Központ, Szilfákalja u. 2.

 

 

 

 

   

Hőlégballonoktól volt színes az égbolt

IMG 3147-007Hajdúszoboszlón, ma reggel, a kávé mellé szemet gyönyörködtető látvánnyal szolgáltak a hőlégballonosok. Reggel 7 és 8 óra között sok színes lufi lepte el városunk légterét.

 

 

 

 

 

   

Három embert mentettek, nagyobb volt a füstje, mint a lángja

IMG 2583-001Az egyik Luther utcai lakótömb alagsorában keletkezett tűz szerda este. Tűz ütött ki szerda este a hajdúszoboszlói Luther utca egyik négyemeletes lakóépületének alagsorában. A tűzzel érintett lépcsőházat rövid időn belül sűrű füst lepte el, a helyszínre riasztott tűzoltók ezért egy létrás jármű segítségével az épületben tartózkodó mindhárom embert kimenekítették.

 

   

CSÚCSOT DÖNT AZ IDEI DEBRECENI VIRÁGKARNEVÁL!

IMG 2957-004A 46. Debreceni Virágkarnevál idén több szempontból is csúcsot dönt - hangsúlyozta Debrecen alpolgármestere azon a nemzetközi sajtótájékoztatón, amelyet hétfőn a Nagyerdei Stadion rendezvényterén tartottak. Komolay Szabolcs bejelentette, hogy az utóbbi évek létszámát meghaladva idén 16 virágkocsi vesz részt a menetben és augusztus 21-én, a korábbinál több hat kocsi megy át Nagyváradra.

 

 

   

5. oldal / 257

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Színes

Kiss Klára - Tel.: +36 30 299 8921, Buzási László - Tel: +36-30 773 0781

E-mail: szoboszloiszines@hotmail.com - szoboszloihirek@t-online.hu

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Gorkíj utca 2.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)