Payday Loans
2018 február 17, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Click on the slide!

Stábunk több mint 20 éve foglalkozik fotózással, videozással. Számtalan eseményre,családi rendezvényre, céges és városi programra hívták munkatársainkat az elmúlt években.

Bővebben
Click on the slide!

GYÖNGYÖSHALÁSZI HÚSVÉT-KUPA

 Írják le kedvenc receptjeiket és ha tehetik fotózzák is le a készterméket, vagy hívjanak minket az étvágygerjesztő képek elkészítése ügyében!

Bővebben
Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Átadták városunk második szabadtéri fitnesz parkját

IMG 9094-005Ma délután, a gyerekzsivajtól hangos Thököly iskola területén, átadták a szabadtéri fitnesz parkot. A rövid, tömör megnyitó beszédek mellett a gyerekeknek extra jutalommal is készültek a házigazdák. A kondipark avatásához, a mai napon társult még ugrálóvár, arcfestés és hajfonás.

 

 

A vasúti sínek mellett gyalogoltak

indexA hajdúszoboszlói rendőrök hét illegális bevándorlóval szemben intézkedtek Ebes külterületén.

 

 

 

 

Kitüntetések adományozása a város emléknapján

IMG 8682-034Szeptember 02-án 16 órától ünnepi képviselőtestületi ülést tartottak városunkban, melyen elismerésben részesültek a kiemelkedően jó munkát végző polgárok.

 

 

VÁROSI ÜNNEPSÉG ÉS KOSZORÚZÁS

IMG 8807-004A Lovashajdúk Szoboszlóra telepítésének 409. évfordulója alkálmából rendezett megemlékezésen, az ünnepi beszédet Antalné Tardi Irén önkormányzati képviselő mondta. A Bocskai szobornál, a város lakóit a Zichy Géza zeneiskola fúvószenekara fogadta.

 

 

 

Két év börtön a nagyhegyesi kegytárgytolvajnak

IMG 8585-001Már többször beszámoltunk a rendőrségi híreink között arról, hogy Nagyhegyesen egy helyi férfi betöréssel kegytárgyakat és pénzt lopott. A rendőrség felderítette az ügyet és az elején még tagadó gyanúsított beismerte tettét, együttműködött a hatóságokkal, sőt még a sajtóval is, igaz, nem járult hozzá, hogy róla képfelvétel készüljön, az ilyenkor szokásos "kitakarást" saját maga megoldotta.

 

 

 

Az OMEGA az egyik kedvenc

IMG 7829-004A hajdúszoboszlói strand 2014-es felújítása során, talán még senki nem gondolta volna, hogy ezen a nyáron az egyik leg közkedveltebb medence az OMEGA lesz. Már kora reggel a legjobb helyeket próbálják lefoglalni, hogy aztán egész nap gondtalanul lehessen lubickolni.

 

   

Birka- és Slambucfőző Örömnap

oromnap plakat kep másolataSzombaton ismét megrendezik a hajdúszoboszlói repülőtéren a Birka- és Slambucfőző Örömnapot.

 

 

Részletes program a plakáton:

   

Több mint százezer forint gyűlt össze a gálán

IMG 7497-003Ma délután játszották a második jótékonysági amerikai futball gálát. Ebben az évben a Bárdos iskola kapja meg az adományokból összegyűlt forintokat.

 

 

   

Széleskörű szakmai kihívásoknak kell eleget tenniük a bíróságoknak

strasbourgi birosag donteseEredményes volt a Debreceni Ítélőtábla ítélkezési tevékenysége 2015 első félévében– mondta a Debreceni Ítélőtábla elnöke, a Debreceni Törvényszékkel rendezett közös sajtótájékoztatón.

 

 

 

   

2. oldal / 257

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Színes

Kiss Klára - Tel.: +36 30 299 8921, Buzási László - Tel: +36-30 773 0781

E-mail: szoboszloiszines@hotmail.com - szoboszloihirek@t-online.hu

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Gorkíj utca 2.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)