Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Garancia az orvosi ellátásban? Ilyen is létezik?

LOGEgyre nagyobb teret hódít a magyar lakosság körében az alternatív orvoslás.

Ezt bizonyítja, hogy egy debreceni szolgáltató, a Medbiotech Hungary Kft., és együttműködő partnere, a Korin-Medbiotech Kft., alternatív egészségügyi szolgáltatásaival egyre népszerűbb országszerte és a határon túl is.

 

 

korneliaA legtöbb Dr. Kacsó Kornéliához (a szolgáltatás orvos-koordinátora és a debreceni központ vezetője) forduló beteg azzal kezdi panaszait, hogy már kipróbált számtalan kezelést és gyógyszert, mégsem állt helyre az egészsége. Majd rátalál a Medbiotech Diagnosztika szolgáltatásaira interneten, írott sajtón keresztül…

 

Az Medbiotech Diagnosztika egészségügyi szolgáltatásainak különlegessége 4 pontban foglalható össze.

1. Az első, hogy Dr. Kacsó Kornélia, és a hozzá csatlakozott szakemberek 3-4-5 szakvizsgával, a szakterületeikhez szorosan kapcsolódó specializációkkal és több tíz év szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

2. Olyan orvosi eszközök állnak a szolgálatukban, amikkel még a kórházakban fellelhető műszereknél (MR, CT, PET CT, ultrahang, vérkép) is pontosabb diagnózisokat tudnak felállítani.

3. Csapatként dolgozva mindegyik szakorvos a saját szakterületén szerzett jártassággal járul hozzá a betegek gyógyulásához.

4. A világon, egyedülálló módon garanciát vállalnak orvosi tanácsaik, gyógykezeléseik sikerességére.

A Medbiotech Diagnosztikánál természetes, hogy amennyiben nem éri el a páciens az orvos tanácsainak betartásával a megígért javulást, akkor visszakapja a tanácsokért és kezelésekért kifizetett pénzét.

A két cég és további orvos-partnereik eltökélt szándéka, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék az igazán hatékony természetes gyógymódokat mind a távolság, mind pedig az anyagiak szempontjából. Céljuk megvalósításához minden olyan elkötelezett szakorvos csatlakozását szívesen veszik, aki szeretne együtt dolgozni ezzel a lelkes és elszánt orvos-csapattal.

 

Hasznos információt találnak a cég honlapján, illetve kérdéseiket feltehetik személyesen, e-mailben vagy akár telefonon is az alábbi elérhetőségeken:

Honlap: www.meggyogylusz.com

Cím: PulykaKakas Üzletház

4024 Debrecen, Csapó u. 28. 2. em. 2-3.

Ügyfélszolgálati telefonszámok: 20/279-14-76;  52/320-350

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)