Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Ma 84 éves a hajdúszoboszlói fürdő!

DSCF21301927. július 26-án nyitotta meg kapuit a hajdúszoboszlói fövenyfürdő. Mivel a gyógyvíz Pávai kutatásai során már jóval hamarabb felszínre tört, és az emberek ismerték jótékony hatását, a 84 évvel ezelőtti megnyitón is sokan voltak. Az idei szülinapi party az  Aqua-Palace fedett élményfürdőben volt, ahol igazi tömeg fogadta a Szoboszlói Színes stábját.

DSC_0260A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. a hagyományokhoz híven, a születésnap alkalmából egész napos programsorozattal kedveskedett vendégeinek. Sajnos az időjárás nem volt kegyes a nagy naphoz, ahogy a szombati bált, úgy a mai szülinapot is alaposan megnehezítette, de a cég dolgozói nem ismernek lehetetlent és az egész műsort megtartották az Aqua-Palace fedett élményfürdőben.

 

DSCF215210.00 órától látványos bűvész show indította a napot. A közönséget Dobrossy Zoltán bűvölte el, aki hazai és nemzetközi bűvészversenyeken ezüst, arany, sőt legutóbb Grand Prix díjjal lett  elismerve.

 

11.00 órától Body Art of Summer show kezdődött, azaz látvány-testfestés a nyár jegyében. Majchrovics János, művésznevén Majro három lányt és egy fiatalembert festett be, ki vagy inkább át, hiszen mind a négyen alaposan megváltoztak a több órás munka után. Egy asztalnyi sminkfesték, csillámpor és egyéb színházi kellékek, számtalan ecset és szivacs, no meg az ihlet kellett az egyedi művek elkészítéséhez. A nyíregyházi csapat, a testfestő mester és táncos modelljei tetszettek a szoboszlói közönségnek. Kattogtak a gépek, villantak a vakuk, a lányok pedig nem győztek pózolni.

 DSCF2207DSC_0027DSC_0276

15.00 órától Kalóz Tánc várta a fürdőzőket a Carmen TSE előadásában. A fiatalok jelmezes táncprodukcióval szórakoztatták a közönséget. A divatbemutatóval megspékelt előadás jó zenei anyagra végig pörgős koreográfiával, néhol kimondottan veszélyes elemeket is tartogatott, hiszen vizes kövön, kézen táncolni, szaltózni nem éppen életbiztosítás.

DSC_0080DSC_0163DSC_0072

DSC_024816.00 órától sztárvendég érkezett az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe! Sári Évi feltűnő egyéniségével és csodaszép hangjával varázsolta el a fürdőzőket. Azt is elárulta, hogy diákmunkásként a hajdúszoboszlói strand gyermekmedencéje mellett látott el medenceőri feladatokat, tehát számára Szoboszlóra visszajönni különösen szép és színes emlék.

 

A műsorszámok között a közönség apró ajándékokat nyerhetett és hasznos információkhoz juthatott a 84 éves világhírű hajdúszoboszlói fürdőről.

 

Az egész napos programon készült további fotók megtekinthetők IDE klikkelve!

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)