Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Zajlik a HSE felnőtt csapatának felkészülése

hseJanuár 11-én kezdte meg idei felkészülését városunk felnőtt futballcsapata 23 játékossal. Új igazolások: Habi Ronald,S zarvas Ferenc, Kálmán Zoltán és Dóró Krisztián –nyilatkozta Szűcs János edző. Elmondta továbbá, hogy nagyon sűrű programot állított össze, hiszen 4-5 foglalkozás szerepel egy héten.

„Szerencsére sok edzőmérkőzést is sikerült lekötnöm, melyek mindenképpen jobban szolgálják a felkészülésünket, mint az irreális állapotban lévő edzőpályánkon való edzés; ezeket a mérkőzéseket olyan városokban kell lejátszanunk, ahol van műfüves pálya és természetesen ezért fizetnünk kell „–mondta a szakember.
Január 30. és február 3. között edzőtáborban vettek részt Rakacán, ahol igen kemény terhelést kaptak a játékosok. Az edzőmérkőzésekre visszatérve eddig 5 meccsen vannak túl, eredmények: Berettyóújfalu - Hszoboszló 0-2, Diósgyőr II. - Hszoboszló 2-2, Berettyóújfalu - Hszoboszló 0-3, Aszód - Hszoboszló 2-0 és Balmazújváros - Hszoboszló 1-3.
A csapaton belül jó a hangulat,nagy az összetartás és rendkívül jó az edzéslátogatottság. Külön öröm, hogy a játékosok nagy része szoboszlói, több olyan fiatallal, aki helyi nevelés, illetve a nem hazai játékosok valóban erősítésnek számítanak.


Az utánpótlás csapatoknál is folyamatosan zajlanak az edzések. (U7-Sarkadi Zoltán, U9-Habi Ronald, U11-Pál László, U13-Németi István, U16-Magyar Lajos, U19-Mezei László vezénylésével.)
A legnagyobb problémát ezen a területen is az okozza, hogy a pályák rossz talaja miatt a gyerekek sokáig csak teremben tudnak edzeni, ellenben azoknak a városoknak a csapataival,akik rendelkeznek műfüves pályával (Berettyóújfalu,Hajdúböszörmény,Balmazújváros).

„Sok tehetséges gyermek sportol egyesületünknél és úgy gondolom, hogy ami néhány hónapja elindult, hogy minél több helyi játékos alkossa városunk felnőtt csapatát, annak alapjai már adottak” –vallja az edző.
Jó hír, hogy nagyszerű honlapja van a csapatnak, melyet azonnal frissítenek, ha történik valami. Olvashatók itt meccs-eredmények, nyilatkozatok, információk a játékosokról és még sok más! www.hsefoci.info

Szoboszlói Színes– Lora – Fotó: www.hseinfo.info

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)