Payday Loans
2018 január 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Csige Tamás (MSZP): „Öszödnél vagy Viktor”

kiskpEzzel a címmel tartott sajtótájékoztatót ma délután a BÉKE előtt Csige Tamás. (MTI) - Az MSZP arra kéri Orbán Viktort, "hagyja abba az álomvilág építését és nézzen szembe az ország valós problémáival". Erről Csige Tamás, az MSZP hajdú-bihari alelnöke beszélt csütörtökön Hajdúszoboszlón.

 

 

A Fidesz-KDNP frakció ülésének otthont adó Béke szálló előtt tartott sajtótájékoztatóján a szocialista politikus  kijelentette: örülnek, hogy "Orbán Viktorék az ország keleti részébe jöttek, mert a parlamentből nem látszanak azok a foglalkoztatási, megélhetési problémák, amelyek Kelet-Magyarországot sújtják".
Bár - tette hozzá - nem hajdúszoboszlói luxusszállóba, hanem a kis falvakba kellene elmenni.
DSC_0335
Csige Tamás emlékeztetett: Orbán Viktornak az egymillió munkahely létesítésére, a gazdasági növekedésre tett ígéreteire, de - mint fogalmazott - a miniszterelnök akkor sem mondott igazat, amikor arról beszélt, hogy két hét alatt rendet tesz az országban.
A szocialista politikus ezért kérte Orbán Viktort, hogy "hagyja abba az álomvilág építését és nézzen szembe az ország valós problémáival".
DSC_0352
Csige Tamás a jövedéki adó kormány által tervezett emelése kapcsán kijelentette: az a gazdasági növekedés gátja lesz, és rendkívüli módon fogja a mezőgazdasági vállalkozásokat is sújtani.
Csige Tamás szerint az Orbán-Matolcsy-féle gazdaságpolitika megbukott, s ezt - mint megjegyezte - nemcsak ellenzéki politikusok, hanem jobboldali közgazdászok is mondják.
DSC_0354


A szocialista politikus szorgalmazta a kétkulcsos, - szavai szerint igazságosabb - személyi jövedelemadó visszaállítását. A kormány gondolja át "a szétvert közmunkaprogramokat", mert a mostani "nem esélyteremtő, csak a statisztikát javítja" - fogalmazott.

DSC_0369

Szoboszlói Színes– MTI – Fotó: Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

Hozzászólások   

 
-1 #3 Guest 2011-09-09 13:15
rizs
Mer magyarországon csak ORBÁN VIKTOR (a KEDVES VEZETŐ)lehet okos és akkor ő nem lehetett hivatalos okos. Most hivatalos okos, meg is nézhetitek magatokat.
 
 
+7 #2 Guest 2011-09-09 11:52
Az MSZP miért nem akkor okoskodott, amikor Ők voltak hatalmon? Volt lehetőségük megmutatni mit tudnak, nem jött össze!
 
 
+1 #1 Guest 2011-09-09 07:40
Ő legalább nem a pázsiton áll.
Vagy a másiknak nem volt bátorsága kijebb jönni? :-x
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Színes

Kiss Klára - Tel.: +36 30 299 8921, Buzási László - Tel: +36-30 773 0781

E-mail: szoboszloiszines@hotmail.com - szoboszloihirek@t-online.hu

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Gorkíj utca 2.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)