Payday Loans
2024 április 27, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Bemutatkoztak a Civil Mozgalom képviselőjelölt jelöltek Debrecenben

seres_04Seres Mária nevét az egész ország ismeri. Tudják miért harcolt a négygyermekes nyíregyházi családanya és azt is, hogy hiába gyűjtött össze 605 ezer aláírást, a honatyák törvénysértő módon kijátszották.

 

     Népszavazási kezdeményezése, - mely során az egész ország összefogott - példaértékű volt, de sajnos kevés. Az országgyűlési képviselőknek továbbra is jár a költségtérítés. Ebből lett elege Seres Máriának és elkezdte szervezni civil mozgalmát, melyhez egyre többen csatlakoznak. A kiábrándult választókat szólítja meg a Civil Mozgalom, azokat, akiknek elege van.  Húsz év alatt mindenki beláthatta, hogy az eddigi pártok hazug, félrevezető, korrupt és társadalomellenes politikája nem vezet sehová. Húsz éve mindenki arra vár, hogy egyre jobb lesz, ám ez sajnos nem így van. Az állandó csalódás nem tett jót és itt az ideje, hogy végre a civilek kezükbe vegyék az irányítást. Ennek a lehetőségét kínálja egy hiteles ember és a Civil Mozgalom. Az alulról jövő kezdeményezésben az a legfantasztikusabb, hogy senki nem készült politikai pályára. Mindenkinek van civil szakmája, munkája, amit szeret, és nem akar megélhetési politikus lenni. Mindenki vállalja a visszahívhatóságot. A cél pedig közös, rendet kell tenni! Persze takarítani lehet sokféleképpen. Jókedvűen, rosszkedvűen és bizony, aki gyakorlott e remek munkában, tudja, jobb az ilyesmit mosolyogva végezni. Harag, indulat és hangos szó nélkül. A lényeg, hogy a végeredmény tökéletes legyen! Ehhez kell a Civil Mozgalom csapata, sok olyan hazáját szerető magyar nő és férfi, aki hisz abban, hogy közösen minden lehetséges! A sajtótájékoztatón ilyen emberek mutatkoztak be és mondták el, ki milyen céllal vállalta a megmérettetést.
seres_01seres_03
seres_05sere_06
            A 7. számú választókerület Civil Mozgalom jelölteje: Kiss Klára

Szoboszlói Színes–Lora –

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

Hozzászólások

 
+2 #1 Guest 2010-02-24 00:05
Kár hogy lesöpörték Máriát de hát előtte tájékozódnia kellett volna mik lehetnek a támadási felületek. A Stratégia lyukas volt, be is találtak.
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)