Payday Loans
2024 április 25, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Köszöntő

Szép jó napot, kedves Olvasó!

 

     Sokan várták már ezt az internetes oldalt és bevallom őszintén a stáb is nagy lelkesedéssel készült a megjelenésre, mert tudják: a helyi hírek forrása mi vagyunk! Igaz ezt a szlogent 15 éven keresztül a képernyőn keresztül mondtuk, de talán így írva sem rossz! S persze, hogy ne mondjunk le teljesen a képernyőre kerülésről, a neten is találkozhatnak velünk! Egyenlőre csak hírportál formájában, aztán ha sikerül, tv-s verzióban is! Hiszen meggyőződésünk, hogy hajdúszoboszlói híreket, hajdúszoboszlói stáb tud pontosan, hitelesen és objektíven elkészíteni. A régi tv-s csapat szerette munkáját és városát, no és persze a benne élőket. Ismertük Önöket név szerint. Tudtuk kivel mi történik évről évre, hiszen voltak olyan események melyekről naptár szerinti pontossággal számoltunk be. Ez a kapcsolat és az eltelt hetekben kapott biztatás, kézfogások és mosolyok adtak erőt ahhoz, hogy a nehézségek ellenére együtt maradjunk és megpróbáljunk megtenni mindent annak érdekében, hogy a politika ne tegye tönkre Hajdúszoboszlót!

      Azt gondolom, példaértékű az, hogy az egykori televíziós stáb szinte valamennyi tagja együtt maradt a fájdalmas pillanat óta, azóta mióta állásunk megszűnt a televízióban. Együtt szeretnénk tovább dolgozni, megbízunk egymásban! Ebben a társaságban a legfontosabb az igazmondás! Büszkék vagyunk arra, hogy tudunk őszintén beszélni, itt senki sem hazudik, bármit meg lehet kérdezni a másiktól, nincsenek zárt ajtók! És ez az igazi barátság mozgatórugója! Ebből pedig következik, hogy ha valami ilyen jól működik, azt kamatoztatni kell, továbbfejleszteni. Ezért gondoljuk, hogy együtt sikeresek lehetünk. Továbbá sokan vagyunk, színesek, vidámak, érdeklődőek, és ez a vegyes összetétel és érdeklődés biztosítéka annak, hogy írásaink is hozzánk hasonlóan színesek lesznek!

     Számunkra csak az ember számít, és hiszünk abban, hogy hosszú távon csak a józanész szerinti gondolkodás lehet meghatározó. Nekünk tényleg fontos az Önök véleménye és az, hogy Hajdúszoboszló tovább fejlődjön, gyermekeink, unokáink legnagyobb megelégedésére. Ezért dolgoztunk az elmúlt években, és most is ezért küzdünk. Küzdünk, mert a függetlenségnek ára van! Amennyiben úgy értékelik, hogy van értelme az igazságról írni, támogassák a Szoboszlói Híreket, olvassák híreinket és szóljanak hozzá bátran a hajdúszoboszlói közélethez! A város az Önöké, éljenek a lehetőséggel!

 

Üdvözlettel a Szoboszlói Hírek szerkesztői

 

 

 

 

 

Impresszum



Szoboszlói Színes
www.szoboszloihirek.hu


Alapító: Az a csapat, akik 1994-ben a HVTV –t megalapították,15 éven keresztül működtették, és akiket politikai okok miatt 2009 novemberében a HVTV-ből eltávolítottak.
Tulajdonos: Az egész csapat
A szerkesztésért együtt vállaljuk a felelősséget, de persze bizonyos okok miatt kell egy normál impresszum, mely így néz ki:
Alapító: Kiss Klára +36 30 299 8921
Tulajdonos: Kiss Klára +36 30 299 8921
Főszerkesztő: Buzási László +36 30 773 0781
Levelezési cím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c


Kapcsolat:
Szoboszlói Színes
Tel.: +36 30 299 8921
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)

- Kiss Klára Cégvezető +36 30 299 8921 
- Győri Tamás Adminisztrátor +36 30 2929 854  
- Kovács Zsolt Adminisztrátor + 36 30 2773084 + 36 52 456319 
- Buzási László Főszerkesztő +36 30 7730 781  
és sokan mások, akik a 2010-es választások után kialakult rendszer miatt nevüket nem merik vállalni, de fontosnak tartják a sajtószabadságot és az objektív, kiegyensúlyozott, korrekt és cenzúramentes tájékoztatást. 

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)