Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Lehet jelölt leszek!

klri01Kiss Klára vagyok, a Civil Mozgalom 7. számú választókerületének jelölt jelöltje. Miért én? Mert épp ráérek! Ki tudja miért? Már nem dolgozom a városi televízióban szerkesztő-riporterként, ez azonban nem azt jelenti, hogy kielégít az otthonlét.

 

 

 

   A tv-s rendszerváltás után saját újságot alapítottunk a volt kollegákkal, akiket szintén lapátra tettek. A Szoboszlói Színesben folytatjuk eddigi munkánkat, objektíven és tényszerűen mutatjuk be Önöknek  Hajdúszoboszlót. Kíváncsi vagyok, Önök hogy látnak engem? Én egy háromgyermekes családanya vagyok, aki harcol mások igazáért. Ezt tettem mióta az eszemet tudom, gimisként, újságíróként a Hajdúszoboszlónál és tévésként is, ahol 15 év kérdezősködés után utamat állták.  Ezért úgy döntöttem más vizekre evezek.

DSC_0184_0

  Azért mondtam igent Seres Mária felkérésére, mert az építészmérnök családanya civilként gondolkozik, úgy ahogy az emberek nagy része. Szerinte és szerintem sem lehet valaki egyszerre két helyen, nem lehet polgármester és képviselő egyben, mondás is van erre, lovas, de hagyjuk! Nem lehet elfogadni a korrupciót, nincs megélhetési bűnözés és kivételezés a politikusok számára. Vége a maszatolásnak! Van összeférhetetlenség, elvek, adott és igaz szó! Fehéren feketén kell vizsgálni bizonyos dolgokat és tudják!

  A képviselőknek kutya kötelességük beszámolni az általuk végzett munkáról! Sajnálom, hogy kedvenc mondatom nem aratott osztatlan sikert a hajdúszoboszlói önkormányzati képviselők körében, de jobb ha tudják, egyre többen mondják, sőt követelik ezt!

klri02

 

  Térjünk vissza oda, hogy mi a tervem új szerepben. Bevallom őszintén semmi. Mindent ugyanúgy akarok csinálni, mint eddig, Önöket pedig arra kérem, ha netán bizalmat szavaznak és összejön a 750 cédula, koppintsanak az orromra, ha változnék! Hiszek abban, hogy a fennálló rendet mindig bírálni kell! Engem így neveltek, mondhatnám azt is, igazi demokráciában nőttem fel a Bocskai utca közepén. Családom sokat tett a városért, ezért aztán számomra természetes, hogy Szoboszló az első. Csak nem húsz évet dolgoztam a város különböző intézményeinél, írtam és forgattam. Készítettem számtalan filmet, fotót és a sok agyalás közben tanítottam táncot és oktatok lovastornát. Aktív élet, amibe még belefér egy kis civilkedés, egy szebb világ érdekében!  Szavazataikat a világért sem szeretném mástól elvenni, de ha éppen bizonytalanok, vagy elegük van, kiábrándultak a politikusokból és még található otthon kopogtató cédulájuk, kérem jutassák el hozzám!

Cím: Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c

Telefonszámom: (52)  271-483, vagy 06 30 299-8921

 

Köszönettel : Kiss Klára

Hozzászólások

 
+9 #5 Guest 2010-03-31 23:32
Valakinek kerdezni kell. Valakinek meg kell hogy hallgassa a valaszokat es ki kell,hogy fejezze a mondanivalot,ah oz hogy mindenki megerthesse azt. Ha ugy erzed,hogy ez az ember te vagy,csinald. Hinned kell,hogy az igazi kozt szolgallod,nem ok szolgalnak teged. Sok sikert!
 
 
+8 #4 Guest 2010-03-03 11:12
Gratulálok sok sikert.Minnél több támogatót akik biztosan nem fognak csalódni a munkádban, kitartásodban.
 
 
+9 #3 Guest 2010-02-26 12:09
:-)
Gratulálok és sok sikert kívánok
 
 
+10 #2 Guest 2010-02-26 10:59
Örülök, hogy indulsz és bízunk benned, sok sikert és kitartást!
 
 
+13 #1 Guest 2010-02-23 23:46
Én tuti erre a nőre szavazok.
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)