Payday Loans
2024 április 27, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Együtt élni a kozmikus ritmussal!

club_2156308_1224571194718_profile.jpg

 „A személyes akarat szabadsága az a képesség, hogy tiszta szívvel azt tegyük, amit tennünk kell.” C. G. Jung
Ehhez szellemi úton járóknak óriási segítség az asztrológia!
Most a Nyilas Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Szent András, illetve Enyészet Hava. A Nap november 22-én 17 órakor a Nyilas csillagképbe lép, s tovább halad a Bak jel előterébe december 22-én hajnalban. A Skorpió „ pokolra alászálló”, halállal való találkozási fázisa után a Nyilas szeretné begyógyítani a sebeket, lerázni magáról a múlt sötét emlékeit, új célokat kitűzni, mellyel eltávolodik a földi nehézségektől.



Minden mélypontról a hit adja meg a felemelkedési lehetőséget. Ezért elkezd ideológiákat kifejleszteni az életről, hogy kezelhesse ezeket a tapasztalatokat. Ezek birtokában lemondhat a földi örömökről, hogy egészen Istent és a lét értelmét kutassa. Keresi a választ a nagy „miért?”-ekre, így létrehozza a vallást és filozófiát. Ha ateistának vallja magát, akkor is életszemléletét, világlátását, elképzeléseit meg akarja osztani környezetével.

Amíg a Nap a zodiákus kilencedik csillagképe előtt halad el, az egyre rövidülő nappalok, komor, látszólag halott föld képe fogad bennünket a külvilágban. Mintha az élet eltűnt volna. Ebben a rideg valóságban a lélek szükségszerűen befelé fordul valami vigasztaló után. A sötétségben vágyakozunk a fényre, s egyre többen gyújtunk gyertyát, lélekben készülve a Karácsonyra. A nyilas hava az Advent időszaka, amely végén a fény „megszületik” az év legrövidebb napján. S a remény, mely segít életünk sötét szakaszait túlélni, nem más, mint az a vágyott igényünk, hogy életünknek célja van! S a nyilast legjobban ez a célkeresés jellemzi.

A folytatást a következő oldalon találod:


http://www.artemiszmuhely.hu/asztrologia/asztrologiai-evkor/2010/04/12/150513/a-lelki-felemelkedes-idoszaka-a-nyilas-hava-november-22-december-21/

Az alábbi linken pedig az adott időszakban bekövetkező Nap és bolygók jegyváltásait, főbb holdfázisokat, erősebb hatású fényszögeket emeljük ki azoknak, akik valamennyire jártasak az asztrológiában, vagy csupán érdeklődők:

Részlet az információk halmazából:

A Plútó a Bakban tartózkodva hamarosan eléri Magyarország aszcendensét, s az őt körbevevő, arra hatással levő planétákat (Szaturnusz, Neptunusz, Jupiter) „mozgásba lendíti”, s ezzel gyökeres és mély változásokat indít el hazánk tekintetében. Nagyon erősen érzékelhetőek ezek a számunkra nem feltétlenül vágyott és örömmel fogadott, de szükségszerű hatások az ország életében 2011. április elejétől 2013. december végéig.

Itt megtalálod részletesen az aktuális kozmikus hatásokat:

http://www.artemiszmuhely.hu/ujdonsagok/2011/11/21/200135/e-havi-asztrologiai-hatasok/

Artemisz Műhely

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 27., szombat, Zita napja van. Holnap Valéria napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)