Payday Loans
2024 május 05, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Mikulás járt december 3.-án a szoboszlói úszóknál az Árpád uszodában

PB280931A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. 13 éve rendszeresen megrendezi december elején az egyesületben úszók számára a MIKULÁS NAPI GÁLÁT. Valamennyi gyerek a legfiatalabbtól a legidősebbig, kezdőtől a legjobbig bemutatta úszástudását a szülőknek és hozzátartozóknak. A bemutatót követően a legszorgalmasabb úszóversenyzők külön díjban részesültek.
Az eltelt év alatt a Ludmány házaspár 230 edzést tartott a versenyzőknek, melyről egyszer sem hiányzott 3 versenyző. A legszorgalmasabbak:

PB280918Kaluha Nadin Lilla (Debrecen, Tóth Árpád Gimnázium)
Németh Kata (Hőgyes Endre Gimnázium)
Havasi Fanni (Thököly Imre Általános Iskola).


A díjátadás után tombola sorsolás következett meglepetésekkel és egy kis humorral fűszerezve. A program végén pedig megérkezett a MIKULÁS, akit a kicsik közös énekkel fogadtak, és mindenki átvehette a mikulástól az ajándék csomagját. A kellemes szombat délelőtti uszodai programról mindenki jó hangulatban távozott, megalapozva ezzel a hétvége hangulatát.
Ludmány László
edző

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)