Payday Loans
2024 április 18, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Jótékonysági koncert a Rock Caféban

gitar_2Kokót az egész város ismeri, és amikor kiderült, hogy beteg, Káposztás Gergő az elsők között ajánlotta fel segítségét. A Smith Rock Family alapítója és frontembere évtizedek óta zenél, és közben fiatalok egész sorával ismerteti meg a rock zenét. Az őszi műtét és az utókezelések csupán pár hétre szólították el a gitár mellől, mégis mindenkinek nagyon hiányzott.

 

 

 

A péntek esti jótékonysági koncerten fiaival és igazi sztár zenekarok gitárosaival állt a Rock Café színpadára. Alapi István az Eddából, Lukács Peta a Bikiniből, Varga Peti az eRCéből, Rásó Peti a Projectből volt ismert a közönségnek. A doboknál Kovács Tamás foglalt helyet, basszusgitáron Kovács Zoltán működött közre. A résztvevők a belépőkből befolyt összeggel Kokó gyógykezelését támogatták.

gitar_1gitar_3gitar_4

 

_MG_1687

 

A Rock Caféban ismét teltház volt, a koncert pedig fergetegesre sikerült. A hír Hevesi Norci profi fotós és Vári Lilla hobbi fotós alkotásaival, valamint a Szoboszlói Színes összeállításával teljes.

 

_MG_1724_MG_1728_MG_1732

_MG_1763_MG_1813gitar_7

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 18., csütörtök, Andrea és Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)