Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

SZERETETÜNK KIFEJEZÉSI FORMÁI

(Karácsony előtti jó tanácsok!)

karcsony

Van egy eredendő szeretet éhségünk, melynek kielégítését elsősorban a társunktól várjuk. Ahhoz, hogy egyensúlyban legyünk, nekünk is fontos kifejeznünk társunk felé szeretetünket, megbecsülésünket. Nem elég, hogy „úgyis tudja…”

Tanuld meg társad, gyermeked szeretet-nyelvét!

Mindannyian más „szeretet-nyelvet” használunk. Ezek azok a gesztusok, kifejezési formák, melyekből mi azt érezzük, hogy szeretnek, elfogadnak bennünket. S erre nap, mint nap szükségünk van, különben ingerültté, majd fásulttá válunk, „kiürülünk”!

Amikor nem érezzük társunk szeretetét, üresség és fájdalom tölt el bennünket. A belső űr arra késztethet, hogy házasságon kívül keressünk új szerelmet, melytől érzelmi szükségleteink feltöltődnek.

  karcsony1

A valódi szeretet erőfeszítést igényel, az értelem és érzelem összhangját. Arra van szükségünk, hogy olyasvalaki szeressen bennünket, aki szabadon döntött mellettünk, mert szeretetreméltónak talált, s ezt ki is fejezi.
Azok a cselekedeteink fejezik ki legjobban a szeretetünket, melyek nem magától értetődőek számunkra. A szeretetnyelv gyakorlása tudatosságot kíván minden nap. Ha szeretni akarjuk társunkat, azt az ő nyelvén kell kifejeznünk! Megkérdezhetjük tőle, hogy miben kellene változnunk, hogy jobban érezze szeretetünket.

A folytatást a következő oldalon találod:

http://www.mindenamionismeret.hu/noiseg/kapcsolodo-cikkek/2010/04/15/174450/szeretetunk-kifejezesi-formai/

Artemisz Műhely

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)