Payday Loans
2024 április 26, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Elfogadták a költségvetést Hajdúszoboszlón

testlet01Hajdúszoboszlón valódi összefogás van, hiszen február 25-én nem csak minősített többséggel, hanem 16-igen 1-tartózkodás és 1-nemszavazott arányban elfogadták a város idei költségvetését.

 

 

 

   Hajdúszoboszló kívételesen jó helyzetben van, mondta február 26-án Makay Zsolt a 7. számúválasztókörzet képviselő jelöltje. Dr. Sóvágó László segítségével olyan vállalható költségvetés készült, mely hitel felvétel nélkül, valódi racionális működéssel tudja biztosítani az anyagi hátteret.

DSC_0001DSC_0002DSC_0004

2010-re összesen 100 millió forint hitelfelvétel lett előirányozva, de csak szükség esetére.

  A válság ellenére Hajdúszoboszló egy jó költségvetést tudhat magáénak. Belső átcsoportosíttással sikerült az elvonások okozta hiányokat pótolni és vannak olyan intézkedések, melyek kifejezetten a lakosság érdekeit szolgálják, mondta Marosi György képviselő.

 DSC_0007DSC_0003

   Látszik, hogy a város vezetői megértik, összefogás nélkül nem lehet sikereket elérni és ezt ékesen bizonyítja a költségvetés, mely idén a nagyberuházások miatt lényegesen magasabb, mint az előző években. Hajdúszoboszló 2010-ben csaknem 9.4 milliárd forintból gazdálkodhat, 2009-ben ez az összeg cirka 6 milliárd forint volt.

   Radácsi Gusztáv a sajtótájékoztatón elmondta, a költségvetés kapcsán beigazolódott, hogy összefogással minden lehetséges, a civilek idén több pénzt kapnak a városi költségvetésből és nagyon fontos, hogy végre befejeződhet a csatornázás, mely szintén óriási eredmény!

DSC_0006

A költségvetés sarokszámaira és főbb tételeire később visszatérünk.

 

 

 

Szoboszlói Színes– Kiss Klára –

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

Hozzászólások

 
-1 #3 Guest 2010-03-17 12:20
Mi a baj Kósa Lalival? Komolyan kérdezem.
 
 
+1 #2 Guest 2010-03-03 10:19
Erről a verzióról én is hallottam és ezek után amit müvelnek a Testületin el is tudom képzelni róluk. Egyszerüen gyomorforgató és felháboritó,hog y egyes Képviselők idáig süllyedtek.Szob oszlói lakosok joggal szégyeljük magunkat az itt üdülő fürdővendégek előtt akik vasáranap délután megnézték a Testületi ülést, a Tv körül kialakult botrányról. Amugy tényleg Nézhetetlen és érdektelen az adás,azt vettem észre,hogy egyes képviselők szeretnek szerepelni a Tv-ben.
 
 
+2 #1 Guest 2010-03-02 14:58
Hát a HVTV-ről meg mit döntött az a híres társaság, ott az ablak felőli sorban? Tényleg a Debrecen TV fióktévéje lesz a Szoboszlói városi TV? és Széles (nagyarc) Tamás fogja irányítani? A várost meg majd Kósa Lali király? Ezt már sok felé tényként közlik...!
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)