Payday Loans
2024 április 24, szerda
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Együtt élni a kozmikus ritmussal!

bak1„A személyes akarat szabadsága az a képesség, hogy tiszta szívvel azt tegyük, amit tennünk kell.” C. G. Jung

Ehhez szellemi úton járóknak óriási segítség az asztrológia! Most a Bak Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Álom, illetve Karácsony Hava.





A Nap december 22-én hajnalban a Bak csillagképbe lép, s tovább halad a Vízöntő jel előterébe 2012. január 20-án 17 órakor.



A téli napforduló idején eljut a Nap a legalacsonyabb pontjára, s ekkor lép be a Bak csillagkép előterébe. Ezen a ponton látszólag még a sötétség uralkodik. De mindig a legmélyebb ponton történik meg az átfordulás, melyhez óriási erő, szívósság és kitartás szükségeltetik. Ezek a tulajdonságok jellemzők a bak jelében születettekre.



A téli napforduló után a világosság ereje napról-napra növekedik, hogy kezdetét vegye egy új ciklus, a mélypontról való felemelkedés. Megfigyelve az ÉLET kőrforgását, ráébredhetünk sorsunk hullámain hozzánk újra és újra visszatérő lehetőségeinkre. Hogy mindannak, amin átmentünk célja és értelme van. Többé, erősebbé és talán bölcsebbekké is váltunk általa. Ezért érdemes így év vége tájékán összegezni dolgainkat. A napforduló pontján újjászülető FÉNY a továbblépés ígéretével hív, csalogat, új utakat kínál mindannyiunknak. Az új dolgokba való belekezdéshez a lendületet és ösztönzést majd elhozza nekünk a Vízöntő…



A folytatást a következő oldalon találod:

http://www.mindenamionismeret.hu/asztrologia/asztrologiai-evkor/2010/04/12/150430/a-feny-szuletesenek-idoszaka-a-bak-hava-december-22-januar-19/

Az alábbi linken pedig az adott időszakban bekövetkező Nap és bolygók jegyváltásait, főbb holdfázisokat, erősebb hatású fényszögeket emeljük ki azoknak, akik valamennyire jártasak az asztrológiában. Itt megtalálod részletesen az aktuális asztrológiai hatásokat:

http://www.artemiszmuhely.hu/ujdonsagok/2011/11/21/200135/e-havi-asztrologiai-hatasok/

 

 

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)