Payday Loans
2024 május 05, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

ÚJÉVI FUTÁS, ÉBRESZTŐ DEBRECEN!

jvei_futsA tél a hagyományos futószezon végét jelenti, de nem a Debreceni Kilométerek Sportegyesületnél. A téli álmot hagyd meg a medvének, puha meleg papucsodat cseréld le a futócipődre, fuss egy kört és szerezd meg az év első érmét!

Az Újévi Futás helyszíne Debrecen, táv 5,5 km, ideje 2012. január 01., 12 óra.

Az eredeti tervtől eltérő útvonalon - nem a belvárosban -, zajlik majd le az Újévi Futás, de ez cseppet sem szegheti a futók kedvét, hiszen a cél továbbra is a táv teljesítése, a futás öröme és a jó hangulat.

A gyülekező hely a Szabó Magda Könyvesbolt előtt lesz, Debrecen, Piac u. 11-15. szám, délelőtt 11 órától 12 óráig, az útvonal pedig igazi újévi meglepetés!

Minden résztvevőnek az újévi emlékérem mellé egy különleges 2012. évi naptárral kedveskednek a szervezők, valamint minden futó tombolasorsoláson vesz részt, ahol a fődíj egy újévi, élő szerencsemalac.

A futás után édességgel, keksszel és teával látják vendégül futókat, de ha túl sok a kimaradt karácsonyi sütid otthon, anyósod pogácsáját csak kerülgeted, vagy a megbontott pezsgősüvegből éppen szökni akar a buborék, akkor hozd el magaddal és oszd meg futótársaiddal, köszöntsétek együtt az új évet!

Nevezés, információ: www.debrecenikilometerek.hu
winter_running2


Szeretettel vár mindenkit a Debreceni Kilométerek!

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)