Payday Loans
2024 április 26, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

2012-es év az asztrológus szemével!

logo-pai2012. január elsején sok új törvény lépett életbe hazánkban. Ezek közül a legfontosabb alaptörvényünk, az új alkotmány. Nem csak saját országunkban, hanem mindenütt a világban globális változások tanúi lehetünk a gazdaság, a bankrendszer, a környezetvédelem, a környezettudatos gondolkodás, a politika, a civil mozgalmak területén. 
 



Vajon mit hoz globális értelemben a 2012-es év, és mire számíthatunk mi, magyarok az előttünk álló egy évben? Az egyén hogyan élje túl ezeket a nagy horderejű változásokat, milyen lelki és tudati hozzáállással vészelhető át egy „világvége hangulatot” keltő időszak?

Erre a kérdésre keressük a választ Oláhné Mednyánszki Krisztina okleveles asztrológus segítségével, ki a Hajdúszoboszlón működő Artemisz Önismereti Műhely vezetője.



Előadásának helyszíne: Kaba - Városi Könyvtár (Szabadság tér 5.)

Időpontja: 2012. január 19. csütörtök 17.00 óra




Szeretettel várja az érdeklődőket az előadó és az Artemisz Önismereti Műhely



A Magyar Köztársaság születésnapja (október 23.) alkalmából már hallhattunk egy elemzést Tőle az elmúlt év őszén. Az előadásból készült írásos összefoglaló hiteles képet ad Magyarország számára abban a tekintetben, hogy milyen feladatok várnak ránk, milyen nehézségekkel kell megküzdenünk, mi felé kellene elindulnunk. Az írást a következő helyen olvashatja el:
 

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)