Payday Loans
2024 április 24, szerda
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Több ezer ajánlószelvény az MSZP-nek

DSC_0057AZ MSZP megyei szervezete bejelentette, hogy több tízezer kopogtatócédulát sikerült összegyűjteni a kilenc választási körzetben. Azt is elmondták, hogy 2006-hoz képest sokkal többen adták le személyesen szelvényüket.
 

    A programon először a debreceni jelöltek köszönték meg a bizalmat és a szép számú ajánlószelvényt, majd elmondták, minden bizonnyal nem véletlen, hogy ennyi cédulát kaptak, az emberek egy része elismeri munkájukat.

   Oláh Lajos köszöntőjében azt javasolta Orbán Viktor sofőrjének, vegyen új GPS-t, hogy főnöke láthassa mennyi új út épült az országban és érezze mennyivel könnyebb lett a közlekedés.

DSC_0043DSC_0055

   Az MSZP–s képviselőjelöltek szerint van mire büszkének lenni! Az egyik legnagyobb beruházás a megyében a kötöttpályás közlekedés megújítása, mely során csak Debrecenben egy 16 milliárdos projekt valósult meg. A megye több területén pedig folyamatosan végzik az útfelújításokat.

    Oláh Lajos a 7. számú választókörzet képviselőjelöltje elmondta, sikeres volt a párt válságkezelése, Magyarország pénzügyileg stabil. Az pedig csak rajtunk múlik, hogy hogyan fejlődik tovább szűkebb lakóhelyünk, megyénk, városunk. A megkezdett beruházások szépen haladnak, egyre több európai uniós beruházást adnak át, és emellett a párt nagy hangsúlyt fektet a munkahelyteremtésre, az esélyegyenlőség megteremtésére.

  Politikusai aktívan dolgoznak, részt vesznek a Parlamenti munkában, és a választás során építő vitára hívnak minden egyes jelöltet! A választók előtt mondjanak véleményt, ütköztessék álláspontjaikat, a programokat, adatokat és számokat! Természetesen mindezt kultúrált formában és annak érdekében, hogy a lakosság tudjon jó döntést hozni.

 

 

Szoboszlói Színes– Kiss Klára –

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)