Payday Loans
2024 április 24, szerda
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Barát vagyok, miben segíthetek?

SSL24392Szép gondolat, udvarias gesztus. De, hogy mindez több is lehet? Sajnos kevesen gondolnák. Pedig pont egy hete egy Facebook csoporton belül megtörtént a csoda! Elég hihetetlennek hangzik, pedig igaz! Egy maroknyi szoboszlói szerkeszti a Barát vagyok, miben segíthetek hírfolyamot és segíti az érdeklődőket, hogy minél hamarabb sikerüljön az „üzletkötés”.

Az ötlet megálmodója Bűdi Péter, Juhász Géza pedig első perctől lelkes segítője a csoportnak, hihetetlen lelkesedésével.Gyakorlatilag egy KV után a második percben csatlakozott Takács Katinka. Így a csoport alapítójaként a két fiú és Katinka van fémjelezve. Utánuk érkeztek az első adminok, Dóró Sándor, Zöld Ibolya, akik nélkül megállna az oldal. A tagság percről percre nőtt! A fiúk az alapötlet után gyorsan kidolgozták a legfontosabb szabályokat, s még kimentek elszívni egy cigit, már kétszer annyian voltak tagok, mint mielőtt felálltak a gép elől. A gyors fejlődés persze nehézségeket is hordoz. A Barát vagyok, miben segíthetek pár nap alatt kinőtte, a Facebook által biztosított lehetőségeket. A fiúk minden bizonnyal nem is gondoltak ebbe bele, amikor megálmodták a segítőkész profilt.
SSL24369SSL24399SSL24371


A Barát vagyok, miben segíthetek csoport meghívásos alapon működik, és aki nem tartja be a működéi szabályzatot, annak bizony mennie kell! A moderálásra már az első órában ügyeltek a szerkesztők, és úgy látszik, nem kérnek lehetetlent, egyre többen és gyorsabban látják át a működés lényegét. Szó szerint a tagok segítik egymást. Az eredmény rögtön az elején látszott, volt, akinek munkát sikerült találni, volt, akinek korcsolyát. És a téli lábbeli nem városunkban cserélt gazdát! Egy harmadik tag segítségével több száz kilométert utazott, hogy örömöt szerezzen egy kis gyermeknek. Az oldalon jól látszik, nem csak az örül, aki kap, annak is fülig ér a szája, aki adhat! Persze ezt az érzést nem nagyon lehet olyanoknak magyarázni, akiknek ezt magyarázni kéne, szóval nem magyarázunk. A lényeg, hogy jókedvű, adakozó és tenni akaró fiatalok létrehoztak valamit, ami hiper sebességgel terjed, és eddig kiválóan működik.

Legnagyobb jelentősége, hogy elérte a civileket, megszólította Őket, és sikeresen rázza a vállukat: Hahó! Ha van kedved, csinálj valami jó dolgot önzetlenül, mások érdekében. Mellesleg határtalan, amit a netes közönségnek tényleg nem kell magyarázni.
SSL24375

Mivel a csoport kinőtte a Facebook-os kereteket, saját honlapot készít és rögtön az elején, már adakozik is! Barátként segít és lehet ez lesz a siker nyitja, mert a terv nem „piskóta”, paprikás krumpli, J és aki egy picit is belelát a témába (hátrányos helyzetű családok, melegétel osztás,stb.), az vágja, hogy a feladat kivitelezése nem is lesz olyan egyszerű produkció. A csoport legaktívabb tagjai január utolsó vasárnapján ebédre hívják a legrászorultabb gyermekeket. A programot most pontosítják, és hamarosan közhírré tesszük. Ha tag vagy, figyeld a felhívásokat, ha pedig még nem javasolt senki a csoportba, keresd a kapcsolatot!

Első körben ennyi, hogy emészthető legyen. Sokkot ne kapj a sok jótól, inkább örülj, hogy ilyen is létezik!

Ui.: Ha lecsekkolod az alapítókat, választ kaphatsz a cikk olvasása után fejedben kavargó kérdések egy részére. Mind olyan fiatalok, akik önzetlenül képesek másoknak segíteni, és ettől még jó kedvük is van!
klri inf 

 

Hozzászólások   

 
0 #59 Guest 2012-03-24 12:04
Juhász Géza
Ezeknek a balfékeknek ezt a kérdést nem lett volna szabad feltenni:
"Nem gondolja?"
Meg felesleges is, úgyse tudnak...
Amit csináltok az úgy jó ahogy van.
 
 
-1 #58 Guest 2012-03-24 10:35
Na akkor egyszer és mindenkorra:
A szabályzatunk lehetővé teszi kezdetektől fogva, hogy MLM rendszerű cégek is tegyenek állásajánlatoka t, ha ez konkrétan ki van emelve. A szabályzat megalkotásakor úgy ítéltük meg, hogy valakinek ez is lehet segítség. A tagok döntő többsége viszont NEM akarja ezt az oldalon és mi ennek megfelelően tudunk eljárni!
Mi a szent sz@rt nem ért meg ezen kedves Vándor Attila és a többi erőszakos hasonszőrű kollegája????!!!!
Önök ott cseszik el a tevékenységüket , hogy bele akarják verni az emberekbe.
Nyugodtan elfelejthetnék, hogy itt akarják megvitatni velem, amit többszáz ember döntött!!! Éppen ezért nyomatékosan felhívom a figyelmét, hogy erről a kialakult helyzetről és a rossz szájízről kizárólag ÖN és a kollegái tehetnek!!! Ha az embereknek pozitív tapasztalata lenne ezzel kapcsolatban, akkor Önök most nem vitatkoznának velem itt.
És kérem ne döntse el, hogy mit tehet a BVS és mit nem, mert ezt mi valószínűleg jobban tudjuk.
Nem gondolja?
 
 
-3 #57 Guest 2012-03-24 09:01
Juhász Géza és a többi értelmesnek mondott segítőszándékú embereknek!!! Ha valaki nem tudja, vagy nem érti miről van szó, inkább ne szóljon. 2). Kedves Juhász Géza. Egyáltalán NEM PIRAMIS, MLM, vagy hasonló csalással összeköthető társasjátékról van szó, hanem az emberek megsegítéséről, ami tökéletes lehetőség, ha akarjuk. De akármennyire okosak az intelligensek a BVS alapítók, ha nem tudják felfogni, hogy lehet sokkal komolyabban is segíteni az elhagyottabb embereken, mert valóban bárki, bármikor kerülhet rosszabb helyzetbe akaratán kívül is. Önök ezen személyek elől veszik el a lehetőséget. Ha valaki, valakik úgy ítélkeznek, hogy fogalmuk sincs miről van szó, akkor titkolja, hogy okos, egyetemre járt, vagy bármely országban tanult. Mert azzal hogy itt - ott szerveznek ételosztást, ahhoz nem kellett volna egyetemre menni. A jelenlegi viselkedésükkel több millió Frt.tól fosztják meg magát a BVS-t, amely valóban sokat tehetne az elmaradott településekért. Úgy gondolom lehet olyan helyzet, hogy nekem is szükségem lehet segítségre, de az is lehet hogy Önöknek lesz komoly lelkiismeret furdalás, ha ostoba MLM-ekről álmodoznak, ítélkeznek a megszerzett bel-, külföldi értékes diplomájukkal. Amely lehet, hogy értékes, de csak a saját szakterületen. Itt úgy látom nem sokat ér! Olyan, mint egy alkatrész amely a helyén nagyon sokat ér, de nem lehet mindenhová beépíteni. Önöket sem, Kedves "Kijevi, moszkvai, amerikai, illetve az itthoni legjobb egyetemeken tanult" BVS-tagok! Tisztelni lehet, amit csinálnak, de sokkal többet is elérhetnének! Szép hétvégét!
 
 
+1 #56 Guest 2012-03-23 18:50
Kántor Géza! Remélem egyszer neked is szükséged lesz a csoport segítségére!S akkor nagyon de nagyon fogod szényelni magad :eek: Juhász Gézának : Ki leszek majd az életrajzodban? Noha még nem olvastam, mégis ismerem a választ: az összes ember leszek, aki valaha az utamba került. Az az ember leszek, aki kinyújtotta a kezét abban bízva, hogy lesz egy másik kéz, amelyik segít a nehéz pillanatokban.
Készítette: Vagyok Aki Vagyok
 
 
+2 #55 Guest 2012-03-23 14:33
Tisztelt zsenik!

Zsenik alatt azokat értem akik ostobáznak másokat. Az oldal célja és működése le van írva. Ez olyan mint a Pókerezőknél. Az összeszokott társaság saját szabályokat hoz és aszerint játszanak. Ha nem tetszik akkor tovább kell állni. Kis milliárd csoport van a közösségi oldalakon. A csoportot szakmájukban és a közösség által elismert emberek irányítják. Amúgy nem egy csoport tagot ismerek akik pl a Kijevi, moszkvai, amerikai, illetve az itthoni legjobb egyetemeken tanultak több nyelven beszélnek és nincs szükségük MLM-re ahhoz hogy a társadalom számára erős gazdasági és hasznos munkát végezzenek. Komoly informatikai, jogi, gazdasági, pénzügyi és számviteli ismeretekkel rendelkező emberek viszik ezt a dolgot. Valószínűleg az egész életében képtelen lesz akkora szellemi teljesítményt letenni az asztalra amit lassan megírok a csoportba. Tanultak ezek a zsenik script nyelvet? Beleteszem az összes sértő kifejezést és akkor ki sem tudja írni a csoportba a mocskos száját. Amit itt látok az az, hogy most már egyértelmű lett a csoport hírneve és mások irigykednek. Nem bírják egyesek elviselni hogy jó szándékból is mennek a dolgok és nem zsákmányolhatjá k ki az ő általuk preferált kis keresetű rászorult embereket. Ez van ez a csoport elveszi a pénzt a kizsákmányolókt ól, ennyi történik. Modern kori adok-kapok. Ha a politikai élet nem teszi lehetővé az emberek felemelkedését itthon akkor majd mi magunk megoldjuk és egyetlen egy záró akkordból.... Emberségből.
 
 
-2 #54 ubi40 2012-03-23 14:05
Tisztelt Géza!
Talán nem épül olyan gyorsan az a piramis,hogy ne keljen dolgozni? :PElnézést én a Kántor Gézát szólítottam meg.
 
 
+11 #53 Guest 2012-03-23 13:48
Kedves Kántor Géza!

Miután leostobázott és károkozónak nevezett egy dolgot fűznék hozzá:
A következő kommentje nyilvánvalóan egy MLM rendszerű pénzügyi és üzleti ajánlat. Viskóban élők számára, akik villany és gáz nélkül élnek. Szép és "reális" gondolatnak tűnik.
Emellett az ön olvasatában valószínűleg ostoba tagok EZT NEM akarják látni az oldalon!
Ez ügyben ugyanis leginkább a tagok döntése volt a mérvadó! Szerintünk a szegénység ellen nem egy MLM üzletbe való csábítás jelent megoldást.
Érdekes módon, mindenki, aki MLM-et akart eladni nálunk ugyanígy leostobázta a tagokat és az adminokat, mert nem kíváncsiak rájuk és nem így képzelik a segítségnyújtás t. Aztán mocskolódva távoztak.
Nem én vagyok az ostoba, ha ön nem tudja eladni magát...
Az, hogy itt akar engem aláásni egy röhej.
 
 
-12 #52 Guest 2012-03-23 11:06
Egyszerű munka - komoly keresettel!
Kedves Címzett!!

Nem akarlak zavarni, de azt sem akarom, hogy kihagyd ezt a lehetőséget. Hiszen egy új komoly keresettel járó egyszerű munkáról van szó. Otthonról is végezhető, de csak annak, aki ki tud mozdulni a lakásból.

Annyi a munka, hogy amikor időd engedi, a környezetedben lévő korrekt működő vállalkozásokat felkeresed személyesen. Megmutatod nekik, vagy elmondod: miért érdemes egy új egyedülálló marketing szolgáltatásban részt venni. Akik messzebb vannak, bel-, külföldiek, azoknak el kell küldeni e-mailben a: Belépési tájékoztató - t.
Bárhol laksz, ez a munka mindenkinek komoly keresetet ad.
Lehet élelmiszer, textil, fehérnemű, ruházat, autószalon, műszaki bolt, vagy gyár, termelő üzem, ásványvíz gyártók, borászat, illetve szolgáltatások: taxi, hotel, apartman, panzió, fodrászat, wellness, óra és ékszerüzlet, utazási iroda, stb.
Olvasd el a Belépési tájékoztatót és látod miről is szól az egész.

Bárhol laksz, bárhol élsz a lehetőség nagyon komoly. Ha idegen nyelvtudásod van, akár külföldiekkel is dolgozhatsz otthonról az internettel és e-mail címeddel.

Annyi a munka, hogy amikor időd engedi, a környezetedben lévő korrekt működő vállalkozásokat felkeresed személyesen. Akik messzebb vannak, bel-, külföldiek, azoknak el kell küldeni e-mailben a: Belépési tájékoztató - t.
Lehet élelmiszer, textil, fehérnemű, ruházat, autószalon, műszaki bolt, vagy gyár, termelő üzem, ásványvíz gyártók, borászat, illetve szolgáltatások: taxi, hotel, apartman, panzió, fodrászat, wellness, óra és ékszerüzlet, utazási iroda, stb.
Olvasd el a Belépési tájékoztatót és látod miről is szól az egész.

Minden belépett tag után a jutalékod 6.500,-Ft. és teljes csapat után még 50%. plusz évente komoly netto jutalom.
Érdemes esetleg ismerőseidnek, barátaidnak is elmondani, hogy van ilyen munkalehetőség, mert ha egy nagyobb csoport összejön, komoly 7-8 jegyű EXTRA pénzt kapsz minden évben. Egy éves munka után pedig akkor is kapod a pénzt, ha nem dolgozol.

Ha megpróbálod, itt lesz a Melléklet: Megbízás. amit kitöltve kérek vissza, itt a számítógépen, nem kell postázni. Akkor kapsz egy kódszámot és megpróbálhatod. Akkor még egy Megállapodási Szerződés is jár neked, amit a cégekkel kötünk meg.
Szerintem komolyan és korrekt módon szépen kereshetsz.

De meg is hirdetheted más weboldalon ezt a fajta munkalehetőséget.
Várom válaszod és esetleg jelentkezésedet.
Akik ezt a fajta munkát elkezdik, nagyon nagy az esély, hogy 2-4 éven belül akár saját lakás legyen az eredmény mindenféle törlesztések nélkül.
Sok sikert!
comeandopen@aim.com
Mellékletek e-mail címre küldök!


Ird meg véleményed, ha érdekel, ha van msn, vagy skype-od.
 
 
-9 #51 Guest 2012-03-23 10:37
Szép dolog a segítség. De lenne lehetőség sokkal komolyabb a BVS - részére és akiknek szüksége van rá anyagi segítségre is, lakás, lepusztult otthonok rendbehozatalár a. Tragédia mennyi olyan viskóban laknak emberek amelyet csak a jó Isten tart. Ahol nincs fűtés, nincs villany stb. Sajnos a BVS - egyik alapítója annyira sem értelmes, hogy felfogja - Juhász Géza Úr - hogy komoly segítséget vesz el a BVS-től, makacs, ostoba , nem értem stílusával. Amennyit segít, annyit árt is a BVS.nek!!! primery2006@yahoo.ca
 
 
+10 #50 Guest 2012-03-23 05:37
Kedves Figyelmes!

Nem kell csatlakoznod. Az, hogy összerakjuk az ételt és elajándékozzuk, vagy a gyerekeket például fürdőbe juttatjuk ingyen és a cégek által történő felajánlás alapján, szerinted törvénybe ütköző? Mások meg ostobaságnak tartják. A rendezvényeinke t és az adománygyűjtést , valamint a rászorulókhoz való eljutását a Gyermekjóléti szolgálat irányításával és segítségével tesszük. Vasárnap. Ingyen...
A csoport tevékenysége szervezés és koordináció, valamint INGYEN pusztán jó szándékból történő segítség. Ez talán ismeretlen fogalom a számodra.
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 24., szerda, György napja van. Holnap Márk napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)