Payday Loans
2024 április 25, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Kézilabda Diákolimpia

kezi032010. február 23-án tartották a Sportházban (Hajdúszoboszló) az V. korcsoportos (15-16 éves) fiúk diákolimpiai küzdelmének megyei elődöntőjét.  A verseny részvevői voltak: Kőrösi Csoma Sándor Gimnázium (Hajdúnánás); Bocskai István Gimnázium (Hajdúböszörmény); Karacs Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola (Püspökladány) és a Hőgyes Endre Gimnázium és Szakközépiskola (Hajdúszoboszló).

 

    A ladányi kézilabdázó gyerekek a megyei bajnokságban játszanak, a nánásiak és a böszörményiek magasabb osztályban (NB-II, NB-I/B) pallérozódnak –tájékoztatta a Szoboszlói Színest Bali István a Hőgyes Endre Gimnázium és Szakközépiskola igazgatóhelyettese.

kezi02kezi05kezi07

    „A szoboszlói csapat tagjai - egy nádudvari srác - kivételével a Juhász Károly  vezette helyi egyesületben kézilabdáznak, kézenfekvő volt őt megkérni, hogy szakmai tudásával segítse a fiúkat” – mondta Bali István, így a szakember dirigálta a csapatot a kispad mellől.

  A Hőgyes egységes csapatjátéka meghozta gyümölcsét, mivel mindhárom ellenfelünket legyőzték, első helyen jutottak tovább! (Második helyen Hajdúnánás végzett).

Eredmények:

 Hőgyes- Karacs:            29-13

Hőgyes - Bocskai:         30-20

Hőgyes - Kőrösi:           30-18

kezi06kezi01kezi08

 

    A torna első két helyezett együttese jutott tovább a megyei döntőbe, ahol a két legjobb debreceni iskolával kiegészülve, egy négyes torna keretében döntik el a helyezéseket, valamint az országos elődöntőbe jutó csapatok kilétét. (A megyei döntő 1. helyezett csapata automatikusan az országos elődöntőbe jut, a második helyezettnek pedig selejtezőt kell játszania, hogy ugyanoda kerülhessen).

A megyei döntő időpontja: március 16. (kedd délelőtt), szintén a Sportházban.

Gratulálunk és a következő alkalommal szurkoljunk együtt a fiúknak!

 

 

 

Szoboszlói Színes– Lora –

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)