Payday Loans
2024 április 16, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Felkészülés – kilenc meccset játszott a HSE

hseA Szoboszlói Színest Szűcs János edző tájékoztatta arról, hogyan készült városunk felnőtt futballcsapata az előtte álló bajnokságra.

Íme az edző összefoglalója:

 

  1. BUSE-HSE 0-2

Az első edzőmérkőzésünkön elvárásaimon felül játszott a csapat. Nagy akarással és kedvvel megérdemelt győzelmet arattunk.

  1. Diósgyőr II-HSE 2-2

Az edzőtáborból úton hazafelé álltunk meg erre a mérkőzésre. Az intenzív terhelés után az elsődleges cél a sérülések elkerülése és a tisztes helytállás volt az NBIII. Tisza-csoportjának 2. helyezettje ellen. Szakadó hóesésben játszottunk, ennek ellenére egy nagyon jó iramú mérkőzés kerekedett ki, és a fáradtság ellenére jól játszottunk.

  1. BUSE-HSE 0-3

Másodjára is sikerült legyőznünk a Berettyóújfalu csapatát. Ezen a mérkőzésen nem játszottunk igazán jól, de az akarattal most sem volt baj.

  1. Aszód-HSE 2-0

Mivel másnap a Balmazújváros csapatával játszottunk, ezért ezen a mérkőzésen azokat a játékosokat küldtem pályára, akik addig kevesebb lehetőséget kaptak, illetve néhány ifjúsági játékos is kapott szerepet. Kissé csalódott voltam, nem a vereség miatt, inkább azért, mert néhány játékoson nem látszott a bizonyítási vágy.

  1. Balmazújváros-HSE 1-3

Az egyik legjobb mérkőzésünk volt a felkészülés során. Tetszetősen, kombinatívan és lelkesen játszottunk. Szépséghibája a mérkőzésnek, hogy ellenfelünk az előzetes megbeszélésekkel ellentétben nem a felnőtt, hanem az U-19-es csapat volt, néhány felnőtt játékossal megerősítve. Sajnálom, mert ez lett volna az egyik olyan mérkőzés, ahol csapatom azon arcát szerettem volna látni, ahol egy erős ellenféllel szemben kell küzdenünk. Természetesen Nagy Lajos kollégám ifjúsági csapata jól felkészített társaság, több megyei csapatot is sikerült megverniük.

  1. Hajdúsámson-HSE 4-1

Egyértelműen a legrosszabbul sikerült mérkőzésünk a felkészülés során. Kezdődött azzal, hogy 6 meghatározó játékos hiányzott betegség, vagy sérülés miatt. Ez az időszak volt felkészülésünk mélypontja, hiszen nagyon sokan bajlódtak megfázással, lázzal. Egy teljesen új, átforgatott csapatot kellet pályára küldenem, és még így is uraltuk az első félidőt. Nagyobb koncentrálással gólokkal vezethettünk volna. A 2. félidőben teljesen széthullott a csapat, és ismét bebizonyosodott, hogy kik azok a játékosok, akik jelenleg pótolhatatlanok.

  1. Derecske-HSE 1-3

Úgy terveztem, hogy erre a mérkőzésre már az általam elképzelt kezdő csapatot küldöm pályára, sajnos ez most sem sikerült, hiszen pl. a Habi Ronald ekkor már 2 hete volt beteg, Lendvai Gyuri pedig sérült. Nem játszottunk rosszul, de olyan hibákat követtünk el, amikkel én tisztában voltam, de sajnos az edzőpálya minősége miatt esélyünk sem volt gyakorolni. Az viszont már látszott, hogy az erőnlétünkkel nem lesz probléma.

  1. DEAC-HSE 2-4

Végre már 1-2 sérült kivételével viszonylag komplett csapatot tudtam kiállítani. Ez azonban nem sokáig tartott, hiszen már az első percben Habi Ronald összefejelés miatt megsérült, szétszakadt szemöldökét 6 öltéssel varrták össze. A 10. percben pedig Mészáros Tamást  kellett letámogatni a pályáról, a térdére olyan rúgást kapott, hogy nem is tudta folytatni a játékot. Szóval hamar változott az összeállítás. Az első 15 percben eldönthettük volna a mérkőzést, de 3x is óriási ziccerben hibáztunk. Ettől függetlenül 1 jó ellenféllel szemben sikerült végül győzni, de nem is az eredmény számít ilyenkor, inkább az, hogy már kezd látszani a csapat stílusa, amire lehet építeni, amin lehet javítani, változtatni.

9. HSE-Nagyváradi Partium Keresztény Egyetem: 2-0

Utolsó edzőmeccsét a Nagyváradi Partium Keresztény Egyetem labdarugó csapata ellen játszotta a HSE,  Kovács Martin, Tóth Máté góljával 2-0-ra győzött csapatunk, bár sok meghatározó ember hiányzott.

Köszönjük a tájékoztatást Szűcs Jánosnak!

 

 

Szoboszlói Színes– Lora – Fotó: www.hsefoci.info

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

 

Utolsó edzőmeccsét a Nagyváradi Partium Keresztény Egyetem labdarugó csapata ellen játszotta a HSE,  Kovács Martin, Tóth Máté góljával 2-0-ra győzött csapatunk, bár sok meghatározó ember hiányzott.

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)