Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Változásra van szükség!!!

_2012„Mi vár ránk 2012-ben” címmel az előadás Kabán került felvételre a Városi Könyvtárban. 2012. 01.19-én hagyományainkhoz hűen megtartottuk az előttünk álló egy év elemzését. Az Artemisz Önismereti Műhely karitatív szolgálatként segítette a program sikerességét. Oláhné Mednyánszki Krisztina előadása rendhagyó volt abból a szempontból, hogy az asztrológiai tényeket lefordította a hétköznapi ember számára, majd egyéni felelősségét hangsúlyozta a változások folyamatában. Az aktuálisan zajló, egyének és társadalmak életét egyaránt érintő változások pszichológiai összefüggésrendszerét közérthető formában tárta a hallgatóság elé.

 

 

 

Molnár Tamásné köszöntő szavaiban azt remélte, hogy a jelenlévők választ kapnak a következő kérdésekre:

- Hogyan legyünk optimisták most?

- Hogyan érjük el azt, hogy ne féljünk a jövőtől?

- Hogyan éljük mindennapi életünket az örökös változások közepette?

- Gondolatainkkal hogyan támogassuk pozitív jövőképünk vízióját?




Oláhné Mednyánszki Krisztina a következő gondolatokkal indította az előadást:



„Eljött az idő, hogy közkinccsé tegyük azt a tudást, amellyel a pszicho-asztrológia rendszere megajándékoz Bennünket! Itt az idő, hogy a nyitott szemléletű, érett gondolkodású emberek számára feltárjuk azokat az információkat, igazságokat, melyek nem csak az emberiség, hanem benne kis hazánk jövőjét is meghatározzák. Megérett az idő minősége arra, hogy az emberek szembenézzenek múltban elkövetett tetteik következményeivel, a szembesülés eredményeként pedig felelősségteljes döntéseket hozzanak a JÖVŐ érdekében! Ehhez a folyamathoz azonban elengedhetetlen a derűlátás. Be kell látnunk, hogy mindenképpen változásra, változtatásra van szükség az életünk nagyon sok területén. Történelmi időszakot élünk az emberiség életében! Nem véletlenül vagyunk éppen most, éppen itt (ebben az országban, városban, családban)! Mindenki, aki most él, lehetőséget kap a sorstól arra, hogy jobbító energiáit hozzá tehesse a pozitív változás folyamatához.”



Köszönet illeti a Szoboszlói Színes munkatársait is, akik idejüket és munkájukat ajánlották a köz javára abból a célból, hogy minél több ember számára elérhetők legyenek az előadáson elhangzott információk.




E sorokkal ajánlom MINDEN HAJDÚSZOBOSZLÓI POLGÁR FIGYELMÉBE az előadáson készült felvételt.



Itt nézheted meg

http://www.mindenamionismeret.hu/eloadasok/eloadas-hangfelvetelek

 

Az előadáson készült fotókat itt éred el

http://www.mindenamionismeret.hu/galeria/kaba-2012

 

Nyíregyházi előadáson készült képek

http://www.mindenamionismeret.hu/galeria/nyiregyhaza-2012

 

Kérünk MINDENKIT, hogy ahol csak tud, beszéljen a videó tartalmáról, adja tovább az információt minél több felelősségteljesen gondolkodó, a reményteli jövőért tenni akaró embernek! Bízunk abban, hogy az „üzenetet” meghallja, akinek meg kell hallani!

 

Köszönjük, hogy elolvasta írásunkat!

 

Az Artemisz Önismereti Műhely nevében

Benedek Emília

 

 

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)