Payday Loans
2024 április 25, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Képekkel kezdődött és SZobRockkal zárul a Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok

tav_muvnapokA városunkban három évvel ezelőtt induló kulturális programsorozat a KAKSZ (Kátay – Agárdi – Kohári - Szatmári) képzőművész csoport kiállításával kezdődött. A „szoboszlói négyek” Debrecenben, a Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtár és Művelődési Központban mutatkoztak be, ám a többi rendezvény kivétel nélkül, hazai pályán lesz.

 

Március 8. – 31. között több, mint egy tucat kulturális esemény várja a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtárba az érdeklődőket, ahol vasárnap este S.Ö.R. - rel indítottak.

A Shakespeare Összes Röviden, avagy a Zanzásított Vili három színész számára jelent lehetőséget agyament ötletek megvalósítására. A darab, amiben Vilijemmel, mindent szabad, - de ezt nálunk Cseh Tamás is sokkal jobban tudja, nem beszélve Jámbor József, Dánielfy Zsolt és Vranyecz Artúr színészekről - a szoboszlói közönséget is feldobta.

A sajátos, felnőtteknek szóló ismeretterjesztő színielőadást hétfőn, kicsiknek való bábos produkció követ majd, s, hogy mit hoz még a művházi tavasz, ide kattintva elérhető!

http://www.szoboszlokultura.hu/muvhaz/index.php?cat=rendezveny&page=haviprogram

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)