Payday Loans
2024 május 02, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Meddig tűr még a nép?

DSC_0009Ez a címe Mórucz Szilvia kiadványának, melyet múlt héten mutatott be a művelődési központ emeleti termében.

 

    DSC_0005A Civil Mozgalom megyei vezetője, a helyi civil csapat szervezőjének, Kiss Klárának a  felkérésére mondta el, hogy miért írta meg könyvét. Az okok roppant egyszerűek voltak, elege lett a politikusokból és elkezdte a napi híreket nagyobb odafigyeléssel elemezni. Szépen lassan rájött arra, hogy vezetőink hibásan gondolkodnak, és minderről mi tehetünk, hiszen évek óta nem kérjük számon Őket.
   Gyakorlatilag azt csinálnak, amit akarnak, és rájuk még a törvények sem vonatkoznak. Maguknak hozzák őket. Kevesebbet adóznak és sokkal több fizetést kapnak. Nyilván azért mert „superman-ek”, képesek egyszerre több munkahelyen is tevékenykedni és csodák csodája, mindenhol extra juttatásokért. Szóval a csodapolitikusokból lett elege a kétgyermekes anyukának, aki nem csak sopánkodott, hanem gép elé ült, adatokat gyűjtött és nyomozott a neten. Amikor már nagyon sok info volt a fejében, szépen csokorba szedte, és saját pénzén kiadatta. Könyvét önköltségi áron árulja, de csak azoknak, akiknek alacsony a vérnyomásuk, vagy megígérik, hogy nyugtatót vesznek be olvasás előtt.
DSC_0012
További részletek a könyvről Mórucz Szilvia honlapján.

 

Hozzászólások

 
+3 #2 ubi40 2011-06-05 16:48
Sose felejtem el amikor az átkos időben a kommunista szombat kapcsán kijelentettem,h ogy dolgozzanak a komcsik és nem mentem az elvtársak vagyonát gyarapítani,na kérem két évig nem volt gond a fizuemelést elkölteni.Egypá rtrendszer,buta paraszt ne politizáljon,dö göljön meg,hogy nekik több jusson(báránybö rbe bújt farkasok nemzeti szinű papírba csomagolt ideológia)dejav u érzés,de ez még annál is rosszabb és undorítóbb.A muránói tükröt meg nem fogja leköpni a "tiszteltpoltiK USS",hiszen nagyon drága egy míves darab.
 
 
+3 #1 Guest 2011-06-02 10:49
Hát igen!Ő egy igaz magyar,aki törődni akar embertársaival! Mindenki példát vehet róla!
Ezek az ingyenélő politikusok nem sokáig fognak ülni a bársonyszékben! Amit tettek velünk ezek a piszkos politikusok,azt nem lehet elfelejteni!
Tisztelettel:Kovács Roland
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)