Payday Loans
2024 április 25, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Szoboszlói Húsvéti Fesztivál – videókkal

DSC_0634Cikk formájában már beszámoltunk az I. Szoboszlói Húsvéti Fesztiválról és most elkészültek a videók is! Hamarosan pedig jön az extra meglepi, a közkedvelt fotógaléria, melyet mindig nagy szeretettel nézegetnek a Szoboszlói Színes olvasói. 

 

Az első tavaszi fesztivál mérlege pozitív. A sztárvendég Wolf Kati hihetetlen nagy számú közönség előtt énekelt és a hideg idő ellenére élénk volt az éreklődés is!

A szervezők gondosan ügyeltek arra, hogy mindenki találjon magának való elfoglaltságot. A három nap alatt több, mint negyven program között lehetett válogatni.

A helyi zenészek igazán kitettek magukért! A sok-sok fellépő között szombaton a Szabó – Bali gitár duó, a Zichy Géza Zeneiskola Fúvósai, vasárnap a Zichy Géza Zeneiskola Rézfúvós Kamaraegyüttese, a Tubarózsa Citera Együttes és a Pop Secret Band szórakoztatta a közönséget. HétfőnVöri és barátai, este pedig a Smith Rock Family zenélt a sátorban.

 

 

Máté Lajos a Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesületének elnöke, az önkormányzat Turisztikai bitzottságának elnöke, Pálvölgyi Lajos a Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesületének alelnöke és Dianiska Csaba a Karikás  Panzió és Étterem tulajdonosa értékes információkkal zárta az első tavaszi fesztivált.

 

 

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 26., péntek, Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)