Payday Loans
2018 február 21, szerda
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

ASZTROLÓGIA: Gyakorlati útmutató önismeretünk fejlesztéséhez, a mindennapi élethez

artemisz01INGYENES ELŐADÁS Nádudvaron az Ady Endre Általános Művelődési Központban 2012. május 24-én, csütörtökön 17 óra 30 perckor. Az előadó Oláhné Mednyánszki Krisztina okleveles asztrológus, pszichodráma vezető, a Hajdúszoboszlón működő Artemisz Önismereti Műhely vezetője.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Mi a karmád? Mi az életfeladatod?„A személyes akarat szabadsága az a képesség, hogy tiszta szívvel azt tegyük, amit tennünk kell.” C. G. Jung- Érdekel, hogy mi a rendeltetésed, életfeladatod, életcélod?

- Ismétlődnek helyzetek az életedben és nem érted miért?

- Foglalkoztat, hogy összeillesz-e a partnereddel? Párkapcsolati problémáid vannak?

- Törekszel arra, hogy tisztábban lásd, mire tanít az életed, mi a karmád?

- Szeretnéd hatékonyabban használni a képességeidet?

- Hiteles önismerethez vezető utat, módszert, személyt keresel?

- Kíváncsi vagy, hogy milyennek látnak mások, párkapcsolatban a társad?Pszichológiai asztrológia, mint önismeret fejlesztő útAz asztrológia a négy szent tudomány egyike, több ezer éves hagyományon alapuló önismereti módszer. E hosszú múlt, és a mai korban, a személyes horoszkóp-készítés ismét növekvő népszerűsége arra utal, hogy hasznos segítséget nyújt ma is a mindennapokban, párkapcsolatban, az önismeretünk fejlesztésének, fejlődésének folyamatában.Életünkben csak a változás állandó!Az önismeret célja feltérképezni, hogy ki vagyok, rálátni arra, hogyan működöm, miért kerülök ismétlődő helyzetekbe. A harmonikus változás alapfeltétele önmagunk megértése, a különböző életterületeken való megnyilvánulásaink elfogadása. Ez által javulni fognak az emberi kapcsolataink is, párkapcsolatunk, kiegyensúlyozottabb életet élhetünk, s a kihívásoknak egészséges módon tudunk megfelelni!Az előadás Nádudvaron ezekre a kérdésekre keresi a választ a hallgatókkal együtt.Oláhné Mednyánszki Krisztina

Artemisz Önismereti Műhely

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Színes

Kiss Klára - Tel.: +36 30 299 8921, Buzási László - Tel: +36-30 773 0781

E-mail: szoboszloiszines@hotmail.com - szoboszloihirek@t-online.hu

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Gorkíj utca 2.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)