Payday Loans
2024 április 18, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

IKREK HAVÁBA LÉPTÜNK! ÉLJ EGYÜTT A KOZMIKUS RITMUSSAL!

Geminis„A személyes akarat szabadsága az a képesség, hogy tiszta szívvel azt tegyük, amit tennünk kell.” C. G. Jung. 

Ehhez szellemi úton járóknak óriási segítség az asztrológia! Ebben a részben megtalálod mindig az aktuális hónap jellemzőit! Az Ikrek időszaka a tavasz vége, mely régi magyar elnevezés szerint Ígéret, illetve Pünkösd hava, a nyári napfordulóig tart. Ilyenkor az egyén életében is egyre erősebb a vágy arra, hogy mozgásba lendüljön. Ebben az időszakban tervezi meg a legtöbb ember a nyaralását, célokat tűz ki, útitervet készít.
 



A zodiákus harmadik jele elkezdi a tágabb tér elfoglalását, s a letelepedésből világjárás lesz. Mint első levegő jel, mindent, ami körbeveszi meg akar ismerni. Ezzel kezdetét veszi az intellektus és a racionális képességek fejlődése. Már, nem csak érzékszervek által tapasztal, hanem gondolati síkon analizál is, definíciókba foglalja a megtapasztaltakat, így kialakul a nyelv, mint kommunikációs eszköz. Hajtja a megismerés vágya, ezért szeretne mindenhol ott lenni, mindent megélni anélkül, hogy bármilyen kötöttséget vállalna. A felfedezett dolgokat meg akarja osztani másokkal, ezért számára nagyon fontosak a kapcsolatok. Életét általában nagyobb településen, városban képzeli el, ahol kapcsolatigényét kiélheti. Ha mégis kisebb településen lakik, akkor ő az, aki mindenkiről mindent tud, bárkit leszólít az utcán, hogy kíváncsiságát kielégítse.



Az ikreknek elsődleges az aktualitás, bármivel találkozik, átmenetileg magával ragadja, de érdeklődése annyira széleskörű, hogy elmélyülni nem képes, ezért nagyon hamar vonhat le következtetéseket. Szeretne megértést teremteni az ellentétes nézetek között. Jáván nagyon találóan ezt az energiát a pillangóval szimbolizálják. Utalva a kötetlenségre, a tág, határok nélküli mozgékonyságra, ide-oda röpködésre, könnyűségre, függetlenség vágyra.



Mivel az ikrek analógiába hozható a tanulással, a racionális működésekkel ezért nem meglepő, hogy a tanév vége erre az időszakra esik, ekkor van a begyűjtött tudásról való számadás is.



A megismerés, a kíváncsiság időszakáról részletesen itt olvashatsz:

http://www.mindenamionismeret.hu/asztrologia/asztrologiai-evkor/2010/04/12/150854/a-megismeres-es-kivancsisag-idoszaka-az-ikrek-hava-majus-22-junius-21/



Ha a természet ritmusával szeretnél együtt mozogni, létezni, akkor olvasd el az aktuális kozmikus hatásokat is itt:

http://www.mindenamionismeret.hu/ujdonsagok/2011/11/21/200135/e-havi-asztrologiai-hatasok/




Artemisz Önismereti Műhely

Oláhné Mednyánszki Krisztina

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)