Payday Loans
2018 március 18, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Grillétel és Sörfesztivál Hajdúszoboszlón

DSC_0712Múlt hétvégén rekordok dőltek a legek városában. Hajdúszoboszló és a szoboszlói emberek is bizonyítottak. Fesztiválszervezésben az elsők, és felhőtlen jókedvről is tudnak gondoskodni. A világhírű fürdővárosban évek óta szinte minden adott ahhoz, hogy a szakemberek remek programokat tudjanak szervezni. A vendégek pedig vevők a jóra.

 

 

DSC_0713A nyolcadik Grillétel és Sörfesztiválon ismét rengetegen voltak, és most az időjárás is kegyes volt a rendezvényhez. Ebben az évben a fesztivál étele címet a Hotel Mátyás Király csapata nyerte el Holda József konyhafőnök vezetésével. A tombolán két Görög utat is kisorsoltak, a 2 személy részére szólót Papp Józsefné nyerte Hajdúszoboszlóról, a három személyre szólót pedig Fődi Gabriella, aki mint megtudtuk a LOKI-ban játszó Szatmári Csaba felesége vihette el.

Részletek a videó összeállításunkban.
 
 

Hozzászólások   

 
+2 #1 Guest 2012-06-01 21:37
Köszönjük minden kedves vásárlónak hogy megtiszteltek bizalmukkal. Az Ajcsi.hu Csapata. www.ajcsi.hu & www.kajcsi.hu :lol:
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Színes

Kiss Klára - Tel.: +36 30 299 8921, Buzási László - Tel: +36-30 773 0781

E-mail: szoboszloiszines@hotmail.com - szoboszloihirek@t-online.hu

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Gorkíj utca 2.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)