Payday Loans
2024 április 25, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Bajnokokat avathatnak Szoboszlón!

DSC_0795A szoboszlói mazsorettes sikerekről, az első két versenynap eredményeiről már szombat este, verseny közben beszámoltunk. Most nézzék a végeredményt és a képeket! 26 ország 630 versenyzője pontosan 300 produkciót mutatott be június első hétvégéjén, Vértesszőlősön az országos mazsorett bajnokságon. Az előzetes összesítések szerint, Hajdúszoboszló a harmadik legeredményesebb városnak bizonyult a csapatok szereplése alapján.

 

 

A hajdúszoboszlói Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár (KMVMKK) mazsorettesei közel ötven fővel vettek részt az IMA Országos Mazsorett Bajnokságán, ahol a szoboszlói gyermekek remek eredményeket értek el.

Öt magyar bajnoki cím, két ezüst, három bronz és sok értékes helyezés a végeredmény. A versenyzők minden korosztályban kijutottak a Lengyelországban megrendezésre kerülő Európa Bajnokságra. A kérdés, hogy vállalják –e a szülők és a felkészítők az EB-vel járó nyári produkciót? A családok a rájuk eső költségeket és a szülők gyermekeikkel együtt a rendszeres, embert próbáló próbákat. A csapat évek óta rendszeresen kijut az EB-re, képviseli városunkat és jó hírét kelti Szoboszlónak. Idén ismét sikerült 300 produkció közül öttel is bejutni a keretbe. A csapatok nagyon jók, két remek és lelkes tanárral, akik ideáig jutatták a gyermekeket. A „profizmusnak” azonban ára van. Dönteni kell, hogy nyáron versenyezzenek –e Európa legjobbjaival.

DSC_0756

 

Az idei országos mazsorett bajnokok Szoboszlóról:

Senior trió pom-pon:

Sánta Anett, Németh Nikolett, Ónodi Orsolya

 

Zászlós senior mini:

Sánta Anett, Németh Nikolett, Kiss Zsuzsa, Czeglédi Stefánia, Horog Rita, Kállai Daniella, Ónodi Orsolya

Kadett pom-pon mini:

Jeges Fanni, Czifra Zsuzsi, Kállai Lili, Szilágyi Kitti, Oláh Anna, Varga Petra, Tóth Judit

 

Junior pom-pon duó: Domonkos Lilla, Tóth Viki

 

Senior Mix:

Varga Katalin, Horváth Gyöngyi, Ónodi Orsolya, Sánta Anett, Kurucz Bettina, Czeglédi Stefi, Szabó Szilvia, Béres Csenge, Gulyás Csillag, Fazeka Anikó, Kállai Daniella, Ónadi Mónika, Németh Nikolett, Kiss Zsuzsi, Békési Zsuzsi, Horog Rita

 

További eredmények és nevek:

 

A kicsi kadett (Jeges Fanni, Czifra Zsuzsi, Kállai Lili, Szilágyi Kitti, Oláh Anna, Varga Petra, Tóth Judit) színpadi számukban három fővel kiegészülve (Dede Timi, Fazekas Dominika, Magyar Edina) országos 4. lett!

 

A Junior B mini csapata: Horváth Angelika, Nagy Enikő, Gulyás Csillag, Somogyi Cintia, Karika Nóra

Senior B csoport: Kovács Ágnes, Helecz Nikolett, Varga Erzsébet, Béres Csenge

 

További eredmények előző írásunkban: http://www.szoboszloihirek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1517:mazsis-sikerek-vertesszllsoen&catid=1:friss-hirek&Itemid=66

 

Nem volt egyszerű a vértesszőlősi három nap, de mára már csak a szépre emlékezünk és hálásak vagyunk a szoboszlói mazsisoknak! Szép volt lányok!

 

További fotók képgalériánkban!

 

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 25., csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)