Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

IKREK JEGYÉBEN A JUPITER!

GetAttachmentA Jupiter 2012. június 11-én átlép az Ikrek területére és 2013. június 27-ig itt fejti ki hatását.

Kibővíti, hatásával felfokozza mindazt, amit az Ikrek jelent számunkra: a mozgékonyságot, közlekedést, kapcsolatokat, kommunikációt.

Ennek következtében az amúgy is felgyorsult időben további sürgetést érzünk, és hirtelen azt tapasztaljuk, hogy a korábbi időszak elhanyagolt témáival most egyszerre kell foglakoznunk.
Jogalkotás, törvényi szabályozás

- A Jupiterhez tartozó jogalkotás, törvényi szabályozás átalakító hatása elsősorban az oktatás, a média és hírközlés, valamint a közlekedés, a különböző tranzakciók lebonyolítása és a kereskedelem területét érinti. Ennek aktualitása az új Nemzeti Alaptanterv, a telefonadó és csekkadó tervezett bevezetése, a KRESZ megújítása.

- Felélénkülés tapasztalható a kommunikációs világban: elektronikus és nyomtatott médiában, hírközlés területén. Új cégek szakosodhatnak az emberek közti kommunikáció ellenőrzésére (telefonok, mailek, üzenetek rögzítéséhez, ellenőrzéséhez stb.), természetesen csakis a mi „érdekünkben”, hogy az illegális tevékenységeket és a fenyegető helyzeteket időben kivédhessük. Ehhez megalkothatják azt a törvényi hátteret is, mely ezt lehetővé teszi.

- Jogi, igazságszolgáltatási területeken a túlzott adminisztráció terhei szinte követhetetlenné, átláthatatlanná tehetik az ügymeneteket. Külső szemlélő számára a társadalmi szabály és törvényalkotás kellő megfontoltságot nélkülözve kapkodónak, szubjektív érdekeket szolgálónak tűnhet.



"Magasabb összefüggések" tanítása

- Az Ikrek „témája” a tanítás is, a Jupiteré a magasabb összefüggések keresése. E találkozás ezért lehetővé teszi az új (sokszor önjelölt) tanítók, tanfolyamok megjelenését, akik tiszta utakat, egyértelmű és beavatott tudás közvetítését hirdetik. Az információk bábeli zűrzavarában nehéz eligazodni, s a kétkedő, utat kereső ember szeretne biztos támpontokat találni ahhoz, hogy megértse saját helyzetét, s az őt körbevevő folyamatokat.



Káosz a kommunikációban

- Általánosságban elmondható, hogy ezt az időszakot egyéni és társadalmi szinten egyaránt a nyüzsgés, a pletykálkodás, a fokozódó kíváncsiság és kéretlen beavatkozás jellemzi mások ügyeibe. Gyakran találkozunk megalapozatlan dolgok hirdetésével, hazugsággal, köpönyegforgatással. Önjelölt tanítók, „próféták” hirdetik saját igazságaikat, ahogy csodákkal határos változásokat ígérhetnek politikusok.



Cél: sokoldalú tájékozódás + reális döntések hozása!



A teljes írást részletesen a következő helyen találja:

http://www.mindenamionismeret.hu/asztrologia/kapcsolodo-cikkek/2012/05/18/120233/ikrek-jegyeben-a-jupiter/


Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus

Artemisz Önismereti Műhely

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)