Payday Loans
2024 április 27, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Pityeris problémák

IMG_1390A cím is pityergős, de a helyzet is, ami a Pityeriben van. Az ott lakók már többször kértek segítséget az elmúlt 12 év alatt, a helyzet azonban változatlan. Nehéz az ott élők helyzete. Egyáltalán nem érzik, hogy mai magyar viszonylat szerint, egy menő kisvárosban laknak.

 

 

 

IMG_1393A zártkertek lakói elsősorban a késő őszi, téli, kora tavaszi időszakban szenvednek sokat, ezért videónkat most ismét az Önök és a szakemberek figyelmébe ajánljuk, hátha sikerül valami okosságot kitalálni a problémák enyhítésére. Megoldást nem írok, mert az sajnos, ahogy megkaptuk a tájékoztatást, rövidtávon lehetetlen. Az ott lakók azonban nem szeretnének úgy járni, mint a napokban történt tragikus baleset részesei, ahol az anyuka az úttesten tolta a babakocsit. Az összeállítás során, ha valakinek van valami jó ötlete, kérjük írja meg! Az ott lakók még mindig hisznek abban, hogy 2014-ig, vagy még annál is tovább nem kell várniuk! Egy rövid szakaszon például van járda, ahol lehetne akár biciklizni is, ha a járda járható lenne. A közvilágítás is megoldható lenne, mert már két-három lámpatest felszerelése jelentős javulást hozna!

 

 

img151

Hozzászólások   

 
+5 #4 Guest 2012-07-13 19:30
A tévékben csak a jót és a szépet mondják el Hajdúszoboszlór ól, amikor a Hungarospát reklámozzák. Ez így jól is van. A baj az, hogy amennyiben Nagyhegyes felől érkeznek a vendégek, akkor egy borzalmas úton közelítik meg a várost, Derecske felől meg az a kép fogadja őket, amit a riportban láttunk. A vasúti átjárótól a Bútorgyárig van egyébként valóban egy járda, de az egész környék borzalmas, ott nem is lehet közlekedni. Ezt a hatalmas problémát néhány közmunkás megoldaná elég gyorsan. Azt gondolom, ehhez sem testületi ülés, sem tervek nem kellenének!
 
 
+8 #3 Guest 2012-06-19 21:17
Mennyire igaza van Rácz Imre bácsinak. Még egy ilyen jó polgármestere nem lesz Hajdúszoboszlón ak!
 
 
+1 #2 Guest 2012-06-19 19:13
Az emberek hangja nem hallatszik olyanok,mintha csipognának.
 
 
+10 #1 Guest 2012-06-19 19:01
Egy bicikliút, vagy legyen csak járda nagyon kellene. Nem lenne nagy dolog, talán 1000-1500 méter, nem 8-10 km.

Pár lámpa sem kerülne sokba.

Szörnyű, ahogyan az embereknek, gyerekeknek, időseknek, gazdáknak a sárban, mocsokban, száguldozó autók között kell közlekedniük. A többség gyalog, vagy biciklivel jár. Román autók és kamionok sokszor helyismeret nélkül száguldoznak, mellettük 6-7 éves gyerekek bandukolnak a sárban, hóban, porban, mocsokban.

A Polgármester Úr nagyon szimpatikusan, megértően, felelősen és emberségesen nyilatkozott. Remélem ez a hozzáállás általános a város többi vezetője, politikusai, hivatalnokai között, akkor megoldódhatnak ezek a viszonylag kis költségből orvosolható súlyos gondok. (Mondjuk ezt kötve hiszem, de hagyjuk.)

Ui: Ja és nagyon nem kellene megvárni, míg egy teherautó halálra gázol két-három gyereket.
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 27., szombat, Zita napja van. Holnap Valéria napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)