Payday Loans
2018 február 21, szerda
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

RÁK JELÉBEN JÁRUNK!

rak2A Nap június 21-én éri el legmagasabb állását, s a nyári napforduló csúcspontján megkezdődik az alászállás. Ezzel az égi eseménnyel beköszönt a Rák időszaka az életünkbe. Kezdetét veszi a nyári meleg, s mindannyian víz közelbe, vízpartra vágyunk. A nyári szünidőben természetes igény, hogy a család együtt töltsön hosszabb időt. Nő a családalapítási kedv, az évnek erre az időszakára esik a legtöbb esküvő. A gyermekekre szükségszerűen nagyobb figyelem jut, ha másért nem, akkor kényszerből, mert a nyári szünetben az elhelyezésükről gondoskodni kell.
 

A Rák a zodiákus első víz energiát hordozó jeleMint víz elemű jel, – a Rák kapcsolódik a lelki folyamatokhoz, a tudattalan birodalmához, az érzésekhez, intim kapcsolatokhoz. Mindannyian tudjuk, hogy egy társas eseményt igyekszünk oldottabbá tenni, mégpedig egyéni ízlésünk alapján különböző „folyadékokkal”. Gondolok például arra, amikor a távolságtartó magázódásból átváltunk egy közelebbi viszonyra, a tegeződésre. Az egymáshoz való közelebb kerüléshez szükségünk van folyadékra, érzelmekre! Ez a jel a Hold uralma alatt áll, mely az éjszakai égbolt folyton változó arcú „királynője”. A Nap fényét tükrözi vissza. A Nap- Hold párosa a mítoszokban és mitológiákban is jól nyomon követhető. Egymást jól kiegészítő párost alkotnak. Úgy, mint életünkben az apa és anya; illetve a tudatos és nem tudatos részünk.Tudjuk, hogy a víz minden élet forrása, a biológiai élet a tengerben „született”. VÍZ = ÉLET. Étel nélkül tovább bírjuk, mint folyadék nélkül! Június végére a természet megérleli a lédús gyümölcsöket, melyek kitűnően átmossák, megtisztítják, s tiszta folyadékkal töltik fel a testünket. Érdemes ilyenkor léböjt-kúrát tartani!A Hold szerepe nagyon jelentős az életünkben. Telihold idején több a probléma, feszültség az emberek között, s tudományosan igazolt tény, hogy gyakoribb a baleset és műtéti szövődmény. Egyértelmű hatással van a testi működéseinkre, a nedvekre, a női termékenységi ciklust is irányítja. A régi korokban a Nap mellett a Holdat is „istenítették”. Sok rituálé kötődik a megfelelő holdfázishoz, s több holdistennőt tiszteltek. A mai kor lehetővé teszi, hogy az „elfeledett” tudást ismét elővegyük, s tudatosan használjuk ki a kozmikus energiákat. Egy holdnaptárban jól nyomon követhető, hogy az adott nap holdfázis által szimbolizált alapenergiái milyen tevékenység elvégzésében segítenek, illetve gátolnak bennünket.Rák hava: Az otthon melege (június 21 – július 22.)

Részletesen itt találod:

http://www.mindenamionismeret.hu/asztrologia/asztrologiai-evkor/2010/04/12/150808/az-otthon-melege-a-rak-hava-junius-21-julius-22/


Ha a természet ritmusával szeretnél együtt mozogni, létezni, akkor olvasd el az aktuális kozmikus hatásokat is itt:

http://www.mindenamionismeret.hu/ujdonsagok/2011/11/21/200135/e-havi-asztrologiai-hatasok/
 


Artemisz Önismereti Műhely

Oláhné Mednyánszki Krisztina

okleveles asztrológus
 

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Színes

Kiss Klára - Tel.: +36 30 299 8921, Buzási László - Tel: +36-30 773 0781

E-mail: szoboszloiszines@hotmail.com - szoboszloihirek@t-online.hu

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Gorkíj utca 2.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)