Payday Loans
2024 április 23, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Hajdúság szépe Szoboszlón - Riportok

IMG_8859A HUNGAROSPA Hajdúszoboszlói ZRt. minden évben nagyszabású partival ünnepli a világhírű hajdúszoboszlói gyógyfürdő születésnapját. A programok között évtizedek óta szerepel a Hajdúság szépe választás, ahová idén is aránylag sokan jelentkeztek.

 

 

 

 

Összeállításunkból kiderül, hogy július utolsó szombatján, a Hajdúság szépe választás esti eredményhirdetésén, ki állhatott a dobogó első és második fokára. A figyelmes szemlélődők azt is észrevehették, hogy az idei szülinapi partin és az esti fürdőbálon igazán sokat adtak a részletekre.

Remek fellépők, színes programok és egy fergeteges esti koncert kápráztatta el a közönséget. Az eső sajnos nem volt tekintettel a programra. Geszti Péter és új csapata, a Gringó Sztar,  csepergő esőben csapott a húrok közé.

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 23., kedd, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)