Payday Loans
2024 március 29, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

OROSZLÁN HAVA: KITELJESEDÉS IDEJE

GetAttachmentMost az Oroszlán havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Szent Jakab, illetve Áldás hava. A Nap még mindig magasan jár az égen, hosszúak és melegek a nappalok, idegenforgalmi szempontból ez a főszezon. Aki csak teheti, családjával, barátaival együtt aktív pihenést iktat be a dolgos hétköznapokba s élvezi az élet örömeit. Ezt teszi az oroszlán típusú ember a mindennapjaiban, aki kedvét leli a játékosságban, erotikában és élvezetekben.
E királyi jel erőteljes kreativitással láthatót alkot abból, amit az előző jel- a Rák-, alapanyagként szolgáltat neki. Alkotásához szüksége van az anyagvilágra, hiszen kreatív erőit csak ezen keresztül tudja látható formában megnyilvánítani. A Rák a Hold uralma alatt megadja a befelé fordulást, az ihletet, mely minden alkotó folyamatot megelőz. A Nap és Hold ősi párosa csak egymást kölcsönösen támogatva hozhat megfelelő eredményt.



Mint második tüzes jel, az Oroszlán központi szereplője az élet színpadának. Tudatában van saját fontosságának, s ezt a visszajelzést várja környezetétől is. Részt akar venni az élet nagy játékában, hogy az a különlegesség érzésével táplálja és erősítse őt. A méltóság érzésével jár-kel a világban, mert belülről úgy érzi, többre hivatott, mint a többi ember. Példakép akar lenni, a szégyent és megbélyegzést nem viseli el. A kritikánkat mindig finoman, a pozitívumait kiemelve és megerősítve adagoljuk neki. Nyilvánosan soha ne pirítsunk rá. Egy Oroszlán gyereken is mély sebet ejthetünk ezzel!



Ebben a jelben éri el az ego a csúcspontját, a saját, független személyiség kifejlődik, a belső autonómia és erő megtapasztalására van lehetőség. Az egyén szeretne korlátozás nélkül élni és kibontakozni, saját nemző- és teremtőerejében felismerni önmagát. Kitűnően ért a nagyszabású tervezéshez és szervezéshez. Ezért jó rendezvény és arculatszervező lehet!

A legindividuálisabb jegy, pontosan tudja, hogy mire képes, és azt birtokolja is. Hat, alkot, gyarapít! A jószívű gesztusok és kifejező alakítások mestere. Tudja, hogyan tud a legjobban hatni. Jó előadóművész lehet, vonzódik a színjátszáshoz, szerepek alakításához. E jel szülötte Richard Burton, Merilyn Monroe, Madonna, Tina Turner, Antal Imre, Liszt Ferenc. A politikában is megtaláljuk őket, mint például Napóleon, Mussolini, Bill Clinton.

Élete három fő területe a kreativitás, család és szerelem.



Oroszlán hava bővebben

http://www.mindenamionismeret.hu/asztrologia/asztrologiai-evkor/2010/04/12/150736/a-kiteljesedes-hava-az-oroszlan-julius-22-augusztus-22/



Ha a természet ritmusával szeretnél együtt mozogni, létezni, akkor olvasd el az aktuális kozmikus hatásokat is itt:

http://www.mindenamionismeret.hu/ujdonsagok/2011/11/21/200135/e-havi-asztrologiai-hatasok/





Artemisz Önismereti Műhely

Oláhné Mednyánszki Krisztina

okleveles asztrológus

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)