Payday Loans
2024 május 17, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Szemtanút keres a rendőrség

 

DSC_0018A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság egy baleset körülményeinek tisztázása céljából a lakosság segítségét kéri.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2013. január 10-én 09 óra 40 perc körüli időben a 33. számú főút 63. km szelvényének térségében anyagi kárral járó közlekedési baleset történt.

A fenti időpontban egy – feltehetően ezüstszínű – Volkswagen Passat típusú személygépkocsi Tiszafüred felől Hortobágy irányába közlekedett, amikor annak vezetője az előtte haladó Opel Corsa személygépkocsi előzését követően úgy tért vissza a jobb oldalba, hogy az Opel vezetőjének fékeznie kellett. A megelőzött gépkocsi ennek során megcsúszott, majd az út menti árokba sodródva állt meg, míg a VW Passat megállás nélkül továbbhaladt.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki a VW Passat személygépkocsiról, annak vezetőjéről, illetve a baleset bekövetkezési körülményeiről érdemleges információval rendelkezik, az hívja a 06-52-558-510/56-49 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 17., péntek, Paszkál napja van. Holnap Erik és Alexandra napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)