Payday Loans
2024 május 17, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Rendőrségi hírek megyénkből

DSC_0002A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 29-án is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el és 30 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 8 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 2 esetben történt. Megyénk közútjain egy könnyű és egy halálos sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt.

Szabadságukban korlátozva

 

Az elmúlt 24 órában a Debreceni Rendőrkapitányság két bolti tolvajt, a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság egy férfit és két nőt falopás miatt vett szabálysértési őrizetbe.

A debreceni nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntető ügyekben három férfit vettek őrizetbe 2013. január 29-én

Tiltott határátlépés miatt….

A Biharkeresztes Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2013. január 29-én délelőtt az ártándi határátkelőhelyen két moldáv férfivel szemben is intézkedtek, akik nem tudták azt hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarország területén.  A két (38 és 45 éves) férfit előállították a kirendeltségre, ahol tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták és eljárást indítottak velük szemben.

Életét vesztette

Hajdúsámsonban egy hulladékszállító tehergépkocsi vezetője hátramenetet végzett járművével 2013. január 29-én délelőtt, amikor a jármű jobb oldali hátsó részével neki ütközött az úttest mellett lévő villanyoszlopnak. Ennek következtében a tehergépkocsi hátsó részén kialakított állóhelyen tartózkodó munkás megsérült, majd a kórházba szállítását követően életét vesztette. Az 53 éves gépkocsivezető ellen halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja le, szakértők bevonásával.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Szoboszlói Színes–  Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 17., péntek, Paszkál napja van. Holnap Erik és Alexandra napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)