Payday Loans
2024 május 22, szerda
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Megyei hírösszefoglaló a rendőrségtől


150x150A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 10-én is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 2 személyt fogtak el és 18 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt. Megyénk közútjain 2 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset volt.

 

 

 

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt..

A Debreceni Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat egy 34 éves debreceni nő, egy 29 éves téglási és egy 25 éves debreceni férfi ellen, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján 2013. február 10-én délelőtt,  Debrecenben a Görgey utcán a 34 éves nő valamint új barátja és 25 éves társuk szóváltásba keveredett az asszony volt párjával. A vita során a 29 éves téglási férfi megöléssel fenyegette a volt férjet és annak ismerőseit. A fenyegetés során az autóból egy gázriasztó fegyvert és egy bárdot is elővett, tettlegességre nem került sor.

A bejelentést követően a járőrök elfogták a három személyt és előállították a Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A 29 éves téglási férfit és 25 éves ismerősét őrizetbe vették. A 34 éves nőt az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Szabadságukban korlátozva

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság 2013. február 10-én délelőtt egy 41 éves nyírábrányi nőt vett őrizetbe, aki ellen a Debreceni Járásbíróság elfogató parancsot bocsátott ki.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság késő délután egy 27 éves helyi férfit vett szabálysértési őrizetbe, akit egy szórakozóhelyen kabátlopáson értek tetten.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Szoboszlói Színes– Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 22., szerda, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)