Payday Loans
2024 május 21, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Debrecenben rablót, Szoboszlón fatolvajt fogtak

DSC_0018A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 12-én is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 16 személyt fogtak el és 23 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt. Megyénk közútjain 2 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset volt.

Elfogott rablók

A Debreceni Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 44 éves férfi és egy 45 éves nő valamint 30 éves nő társuk ellen. A három személy 2013. február 12-én kora délután a debreceni Hajnal utcában egy szórakozóhely előtt bántalmazott egy 36 éves helyi férfit, akitől elvették pénzét és mobiltelefonját. A sértett 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az elkövetőket elfogták és előállították a Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Mindhármukat őrizetbe vették.

Fatolvajok

Hajdúszoboszlói polgárőrök észlelték 2013.02.12-én délután, hogy a hajdúszoboszlói Hóvirág utca melletti erdőben két személy kézi fűrésszel fát vág ki. A polgárőrök a járőrök kiérkezéséig visszatartották a két férfit, akiket a járőrök elfogtak és előállítottak a kapitányságra. Az előállított 47 és 49 éves hajdúszoboszlói férfiakat meghallgatásukat követően szabálysértési őrizetbe vették.

Hajdúdorog külterületén egy lakatlan tanya közelében a mezőőr észlelte 2013. február 12-én délelőtt, hogy két férfi a tanya területén fát vág ki, illetve a takarmánytároló léceit bontja. A hajdúdorogi járőrök elfogták a két férfit, akiket előállítottak, majd tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vettek.


Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Szoboszlói Színes– Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 21., kedd, Konstantin napja van. Holnap Júlia és Rita napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)