Payday Loans
2024 május 17, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

24 előállítás, 11 elfogás, 1 ittas vezetés

DSC_0020A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 17-én a rendőrök 11 személyt fogtak el - köztük 2 körözöttet - és összesen 24 személyt állítottak elő – közülük 8 főt bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - az illetékes rendőrkapitányságra. A járőrök az elmúlt 24 órában 7 esetben foganatosítottak biztonsági intézkedést.

Hajdú-Bihar megyében az elmúlt 24 órában mindösszesen 1 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, mely könnyű sérülést eredményezett.

Az ittasság ellenőrzés során 1 esetben hozott a légalkoholmérő pozitív eredményt.

Tiltott határátlépő

2013. február 16-án 23.40 órakor a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség ártándi határátkelőhelyén szolgálatban lévő rendőr a hőkamerán észlelte, hogy Ártánd külterületén az államhatár irányából egy gyalogos érkezik, s a vasúti töltés felé halad. A helyszínre irányított járőrök 0.00 órakor a bozótosban elfogták, majd tiltott határátlépés miatt előállították a 35 éves afgán állampolgárságú férfit, akivel szemben a szükséges intézkedéseket megtették, majd átadták a román hatóságnak.


Szabadságukban korlátozva


A Debreceni Rendőrkapitányság tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vett egy 47 éves debreceni nőt.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság áramlopás miatt szabálysértési őrizetbe vett egy Komádiban lakó 41 éves férfit.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság falopás miatt szabálysértési őrizetbe vett egy 32 éves és egy 26 éves nyírábrányi férfit.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság kábítószerrel visszaélés bűntett és más bűncselekmények miatt folyamatban lévő büntetőeljárásban bűnügyi őrizetbe vett egy 31 éves nádudvari férfit.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Szoboszlói Színes–  Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 17., péntek, Paszkál napja van. Holnap Erik és Alexandra napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)