Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Gitár párbaj a Rock Cafeban! FRISSÍTVE

Gitrprbaj

2013-FEBRUÁR 22.-én a Rock Cafeban ismét egy igen komoly program!!!! Káposztás Gergő és csapata, a tavalyi sikeren felbuzdulva, idén második alkalommal rendezi meg a nagyszabású GITÁR PÁRBAJT!


 

 

 

 

A világot jelentő deszkákon a SMITH ROCK FAMILY, ahol a három SMITH fiú egy színpadon zenél barátaikkal: ALAPI ISTVÁN(EDDA MŰVEK)-KIRÁLY ISTVÁN(G-JAM PROJEKT)-VARGA PÉTER(eRCé)-MOHAI TAMÁS-NAGY ÁDÁM (ROY és ÁDÁM)-SOMOGYI REMIG a 14 éves csodagyerek (ALAPI-MOHAI TANÍTVÁNY)!!!!!
A JEGYEK MÁR KAPHATÓAK A ROCK-NESSBEN, (DEBRECEN) illetve a ROCK CAFEBAN, (HAJDÚSZOBOSZLÓN) és a SMITH ROCK TAGOKNÁL. Elővételben: 999 Ft, -a helyszínen 1200 Ft (CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN, EZÉRT SIESS!)A bemelegítésért felel ZOZO SMITH és bandája a PROMISELAND!!!
Játék: Ha többször megosztod az eseményt a facebook-on és meghívod barátaidat, akkor esélyes vagy a belépőre és 2500 FT-os italcsomagra (2 db jegyet és csomagot sorsolunk)!!!!!!
Ezen az estén MINDENKI, AKI IDŐBEN érkezik, a Rock Cafe VENDÉGE EGY FINOM, vadászok által főzött VADDISZNÓPÖRKÖLTRE! (Köszi Luki!)

 

Gitrprbaj

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)