Payday Loans
2024 május 17, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Bombariadó, ittas vezetés, lopás

150x150A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 18-án 7 személyt fogtak el a járőrök és összesen 17 főt állítottak elő, közülük 3 főt bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 4 esetben foganatosítottak.

Hajdú-Bihar megyében 1 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, mely könnyű sérüléssel végződött.
Az ittasság ellenőrzés során 4 esetben mutatott a légalkoholmérő pozitív eredményt.

Bombariadó

2013. február 18-án 23:17 órakor ismeretlen férfi tett bejelentést a rendőrség 107-es segélyhívójára a Honvéd utcai nyilvános telefonállomásról, hogy az Ibolya presszóban 23:30 órakor bomba fog robbanni!, majd bontotta a vonalat. A szórakozóhely kiürítésre került, ahol a fenti időpontban kb. 150 fő tartózkodott. Az épület átvizsgálása megtörtént, ahol a bombakutató járőrök robbanóanyagot, robbanószert nem találtak, így az utcára kiterelteket 0:00 óra körül az épületbe visszaengedték. A nyilvános fülkénél helyszíni szemlét hajtottak végre, azonban a telefonáló felkutatása nem járt eredménnyel. A Debreceni Rendőrkapitányság ismeretlen elkövető ellen közveszéllyel fenyegetés vétség miatt indított büntetőeljárást.

Lejárt a vízuma

Az ártándi közúti átkelőhelyen Romániába akart áthaladni egy Mercedes gépkocsi 2013. február 18-án 11:25 órakor, melynek 23 éves női moldáv állampolgárságú utasa ellenőrzése során megállapítást nyert, hogy a részére a lengyel hatóság által kiadott tartózkodási vízum érvényességi ideje 2013.01.31-én lejárt. Tekintettel arra, hogy nevezett nem rendelkezett tartózkodásának jogszerűségét igazoló okmánnyal, magyarországi tartózkodásának jogszerűségét nem tudta igazolni, így előállításra került, majd a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség munkatársa átadta a Bevándorlási Állampolgársági Hivatal Debreceni Befogadó Állomásának.  

Szabadságukban korlátozva

A Debreceni Rendőrkapitányság csalás bűntette és egyéb bűncselekmények elkövetésénekmegalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe egy 24 éves debreceni férfit.  

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 20 éves nyírábrányi férfit.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt vett őrizetbe egy 22 éves férfit.

A Debreceni Rendőrkapitányság bolti lopás miatt vett szabálysértési őrizetbe egy 18 éves és egy 24 éves debreceni férfit.  

Biztonsági intézkedés

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrsének járőrei az Ady Endre utcán a földön fekve egy ittas állapotban lévő 29 éves férfit találtak. A hideg időjárásra tekintettel nevezettet lakására szállították, ahol hozzátartozójának átadták.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

 

 

Szoboszlói Színes– Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 17., péntek, Paszkál napja van. Holnap Erik és Alexandra napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)