Payday Loans
2024 május 21, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Trükkös lopás és grafitizés

DSC_0018A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 22-én a rendőrök 5 személyt fogtak el - köztük 1 fő körözöttet - és összesen 20 személyt állítottak elő az illetékes rendőrkapitányságra, közülük 8 főt bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

 

A járőrök az elmúlt 24 órában 5 esetben foganatosítottak biztonsági intézkedést. Hajdú-Bihar megyében az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, melyek mindegyike könnyű sérüléssel végződött. Az ittasság ellenőrzés során 4 esetben mutatott a légalkoholmérő pozitív eredményt.

Trükkös lopás

2013.02.22-én 11.15 óra körüli időben egy létavértesi 93 éves idős nőhöz, magukat E-ON dolgozóknak kiadó 2 személy jelent meg azzal, hogy 12.000 Ft-os áram-túlfizetése van, azonban már csak 20.000 Ft-osuk van. A 93 éves nőt egyikük a belső szobába kísérte, ahonnan a sértett elővette a megtakarított pénze tárolására szolgáló dobozt, s visszaadott a húszezresből. Míg az egyik személy vizet kért a sértettől, addig a másik az idős nő figyelmetlenségét kihasználva, eltulajdonította a már ismert helyről az összes megtakarított pénzét kb: 1.500.000 Ft-ot.


Grafiti

A Debreceni Rendőrkapitányság rongálás vétség miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen, aki 2013.02.22-én 12.50 óra körüli időben Debrecenben a Vígkedvű Mihály utca egyik házának falára falfirkát helyezett.

Szabadságukban korlátozva

Hajdú-Bihar megyében az elmúlt 24 órában 3 fő került bűnügyi őrizetbe vételre, s 3 fő tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe:

A Debreceni Rendőrkapitányság orgazdaság bűntett miatt vett őrizetbe egy 30 éves férfit, s bírósági elfogatóparancs alapján egy 38 éves körözött férfit.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett miatt egy 19 éves konyári férfit vett őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés (falopás) miatt a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság egy 22 éves helyi férfit, a Püspökladányi Rendőrkapitányság egy 43 és egy 33 éves helyi férfit vett szabálysértési őrizetbe.

Biztonsági intézkedés

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság járőrei állampolgári bejelentésre reagálva 2013. február 22-én 03.00 órakor kivonultak az egyik hajdúböszörményi presszóhoz, mivel a presszó előtt egy 90 éves idős férfi az útpadkán hiányos ruházatban ült.

Megállapítást nyert, hogy az idős férfi térben és időben nem tud tájékozódni. A járőrök az idős férfit meleg teával megitatták, meleg takaróba burkolták, s ellátása céljából a hajdúböszörmény orvosi ügyeletre szállították, ahonnan a mentőszolgálat kihűlt állapotának további kezelése érdekében kórházba vitte.

A Debreceni Rendőrkapitányság járőrei 2013. február 22-én 19.15 órakor Debrecenben a Bólyai utcán egy 51 éves hajléktalan férfit találtak, akit kihűlése elkerülése érdekében a Wesselényi utcai éjjeli melegedőbe szállítottak.

2013. február 22-én délután érkezett a bejelentés a Debreceni Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy egy 12 éves debreceni kislány iskola után nem tért haza. A járőrök 23.15 órakor a külsővásártéri buszállomás egyik padján ülve találtak rá a kislányra, akit édesanyjához otthonába szállítottak.

Egy 67 éves férfi eltűnéséről tettek bejelentést hozzátartozói a Debreceni Rendőrkapitányságra. A járőrök a férfi lakásába tűzoltói segítséggel jutottak be, ahol megállapítást nyert, hogy a keresett férfi ott tartózkodik, azonban ingerekre nem reagál. A rendőrök a férfi orvosi ellátásáról gondoskodtak.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság


Szoboszlói Színes– Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 21., kedd, Konstantin napja van. Holnap Júlia és Rita napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)