Payday Loans
2024 május 21, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Belerúgott a rendőrautóba, mert a feleségét megbüntették

DSC_0008A hajdúszoboszlói járőrök 2013. február 26-án délelőtt elfogták és előállították a kapitányságra azt a helyi férfit, aki belerúgott a járőrautóba. A férfi azért haragudott meg a járőrökre, mert feleségével szemben egy közlekedési szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki. Az elfogott 55 éves férfit garázdaság szabálysértése miatt szabálysértési őrizetbe vették.    
 

 

 

Önbíráskodás

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán önbíráskodás bűntette miatt indult eljárás F. Tamás 28 éves nádudvari lakos ellen.

DSC_0020A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. február 26-án délben megjelent a sértett házánál, ahol az előzőleg ott hagyott sál visszaadását követelte. A sértett erre nem volt hajlandó, ezért a 28 éves férfi szidalmazta majd megütötte. A bejelentést követően a rendőrök az elkövetőt elfogták és előállították a Nádudvari Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták majd őrizetbe vették a nyomozók.  

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 26-én is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el és 24 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük körözés alapján 3 személyt, további 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 2 esetben történt. Megyénk közútjain 3 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset volt.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Szoboszlói Színes– Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 21., kedd, Konstantin napja van. Holnap Júlia és Rita napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)