Payday Loans
2024 május 21, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Bunyózni akart a szoboszlói rendőrökkel, de már az első menetet bebukta

150x150A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 02-án több esetben is intézkedniük kellett a rendőröknek. Az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el és 24 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 személyt pedig körözés miatt.

Megyénk közútjain 2 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Az ittasság ellenőrzések során 4 esetben mutatott a légalkoholmérő pozitív eredményt.

 

Határvárakozás a megyében csak az ártándi határátkelőhely „kilépő” teherforgalmi sávjában alakult 20.30-23.00 óra közötti időben. A megnövekedett forgalom miatt a várakozási idő 30 perc volt.

Tiltott kéjelgők

A rendőrök (2013. március 02-án délután) félbeszakították annak a négy nőnek a „munkavégzését”, akik jogszabálysértően ajánlottak – Debrecenben egyik városrészében – feledhetetlen testi örömöket, az arra járó férfiaknak. A járőrök a „teljes műszakot” előállították a közterületről a kapitányságra, ahol meghallgatásukat követően őrizetbe vették őket. A négy (16-47 év közötti) nő ellen tiltott kéjelgés szabálysértése miatt folytatódik az eljárás.

Italt lopott

Hajdúszoboszlón az egyik üzletből alkoholt lopott 2013. március 02-án délután az a 63 éves férfi, akit az ott dolgozó biztonsági őr tetten ért és erről értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök elfogták a helyi elkövetőt és előállították a kapitányságra, ahol meghallgatását követően őrizetbe vették. Ellene tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás.

Nem talált verekedő partnert

DSC_0018A rendőrökkel szeretett volna verekedni Hajdúszoboszlón egy ittas férfi 2013. március 02-án az éjszakai órákban. Egy bejelentés alapján jelentek meg egy családi háznál a helyi járőrök, amelynek udvarára a férfi jogtalanul bement és ott hangoskodott. A kiérkező rendőrök igazoltatták a hangoskodót, aki az intézkedés alatt arra próbálta rábírni a járőröket, hogy verekedjenek vele. Természetesen a járőrök a „kesztyűt nem húzták fel” a kötekedő férfivel szemben, azonban egy rendőrségi bilincset a kezére helyeztek, amellyel előállították a kapitányságra.

A 28 éves nagyhegyesi lakost őrizetbe vették és ellene rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak.

Elfogták a garázdákat

Hajdúhadházon két – három és négy főből álló – csoport verekedett össze 2013. március 02-án az esti órákban. Az ittas állapotban lévő férfiak között a vita egy korábbi nézeteltérés miatt alakult ki, amely odáig fajult, hogy összeverekedtek és eközben egymás házainak ablakát is betörték. A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre indultak, majd a hét személyt előállították a kapitányságra. Az előállított helyi lakosok közül B. Ferencet, B. Attilát és R. Gézát a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. Az ügyben a nyomozást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja le.


Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Szoboszlói Színes– Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 21., kedd, Konstantin napja van. Holnap Júlia és Rita napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)