Payday Loans
2024 május 21, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Kábítószer terjesztőket és fogyasztókat fogtak el szoboszlói szereplőkkel

elfogas_1A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kereskedéssel, jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett visszaélés kábítószerrel bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az ellen a négy férfi ellen, akiket a Terrorelhárítási Központ egységei 2013. február 28-án 18 óra körüli időben Baja egyik nagyáruházában fogtak el.
Visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság négy személy ellen, akiket 2013. február 28-án délután Baján fogtak el, amikor éppen kábítószer adás-vételt bonyolítottak le.

elfogas_4Tekintettel arra, hogy az információk alapján valószínűsíthető volt, hogy a személyek támadóan lépnek fel, illetve ellenállásuktól, szökésüktől is tartani lehetett, ezért a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az elfogás végrehajtásához a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek közreműködését kérték. Az elfogottak egyikének csomagjában, 3 kilogramm marihuánát találtak a rendőrök.

A négy terjesztőt a nyomozók a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra állították elő, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

B. Antal János 24 éves, F. László 53 éves, G. Bojanic 30 éves és B. István 25 éves terjesztők előzetes letartóztatását a Debreceni Járásbíróság elrendelte.

Az üggyel összefüggésben a hajdú-bihari rendőrök 2013. március 2-án Hajdúszoboszlón négy helyi és két nádudvari fogyasztót fogtak el.

Az elfogott fogyasztókat – L. László 33 éves, P. B. Ibolya 25 éves, B.-né Rózsa 28 éves hajdúszoboszlói lakosokat, valamint B. István 19 éves és egy 16 éves nádudvari lakost – a nyomozók a főkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták őket.

Velük szemben, szabadlábon hagyásuk mellett folyik az eljárás.

elfogas_1
elfogas_2_
elfogas_3
elfogas_4
elfogas_5

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Szoboszlói Színes– Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 21., kedd, Konstantin napja van. Holnap Júlia és Rita napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)