Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Párbeszéd Magyarországért Szoboszlón is

DSC_0287-001Múlt hét csütörtökön Szabó Rebeka országgyűlési képviselő és Dede Tamás helyi aktivista bejelentette, hogy megalakult a Párbeszéd Magarországért hajdúszoboszlói szervezete.

 

 

 

Szabó Rebeka, az LMP-ből (Lehet Más a Politika) kiváltak által alapított Párbeszéd Magyarországért (PM) párt országosan ismert személyisége elmondta, hogy számukra a legfontosabb cél a kormányváltás, melyet szerintük csak összefogással lehet megvalósítani. Ezért alakítottak új pártot és hisznek abban, hogy az Orbán kormány ámokfutása 2014-ben véget ér! A politikus megalakulásuk okairól is beszélt, és röviden azt is ismertette, hogy példa nélküli módon rakták ki a mezőgazdasági bizottságból. Egyetlen független képviselő a parlamentben, aki nem tarthatta meg a bizottsági tagságát!
DSC_0295-004Szabó Rebeka az általuk alakított új formációt baloldali zöld pártnak nevezte. Tagjaik legfőbb céljuknak a társadalmi igazságosság megteremtését tekintik! A PM politikusai, ahogy eddig, a jövőben is azért küzdenek, hogy minden magyar állampolgár egyenlőnek érezhesse magát, mindenkinek joga lehessen minőségi oktatásra, munkára. Tudásalapú társadalmat szeretnének, mely nem éli fel a tartalékait és törekszik a fenntarthatóságra.
Szabó Rebeka szerint korszakváltásra van szükség, mert a II. Orbán kormány alatt Magyarország még rosszabb helyzetbe került, virágzik a korrupció és az emberek sokkal rosszabbul élnek.

Az LMP-ből kivált politikus, az LMP-ből kivált helyi politikussal tartotta sajtótájékoztatóját és mindketten hangsúlyozták, hogy értékrendjük nem változott! Dede Tamás elmondta, hogy az eddigi szoboszlói LMP-sek PM-esek lettek, és akik még nem csalódtak a közéletben, úgy érzik szeretnének tenni az országért, a városért, és hisznek abban, hogy együtt sikerülhet kormányt váltani, azok keressék a párt szoboszlói szervezetét!

 

DSC_0299-007

 




szhf-molin-2013

 

Szoboszlói Színes– Kiss Klára

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)