Payday Loans
2024 április 25, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Radikális változást!

morvai1Március 28-án este a Jobbik tartotta  nagygyűlését Hajdúszoboszlón, a kampány finisében. Az est házigazdája Kocsis Zsolt, körzetünk országgyűlési képviselőjelöltje, vendége Morvai Krisztina, a párt EP képviselője, köztársasági elnökjelöltje volt.

 

 

 

      A művelődési központ nagyterme a karzattal együtt zsúfolásig megtelt. Sokan az előtérből hallgatták a beszédeket. Ennyi ember Hajdúszoboszlón még egyetlen politikai rendezvényen sem vett részt. Kocsis Zsolt bemutatkozása után Morvai Krisztina vette át a mikrofont. A képviselőasszonyt virággal és ajándékokkal köszöntötték, szavait tapssal jutalmazták. Nagy tetszést aratott a politikus, amikor elhagyta a dobogón elhelyezett elnökségi asztalt, s a résztvevők között tartotta meg beszédét. „Megszüntetjük azt, hogy makkegészséges emberek segélyből éljenek.”- mondta Morvai Krisztina - „Ez nem jó példa a gyermekek számára sem, akik azt látják, nem kell semmit csinálni, ráérünk délben felkelni, nincs kötelességünk. Ha valaki ezt felmerte hozni, arra rögön ráfogták, hogy rasszista, fasiszta, stb. Aki 6-8 gyermeket tud nemzeni, az tudja fel is nevelni őket! A lehetetlen helyzetből nem csak a magyar embereknek van elegük, hanem a tisztességes cigány családoknak is! Elegük van a saját korrupt vezetőikből, a Kolompár Orbánokból, a bűnözőkből, az uzsorásokból, akiktől ők is rettegnek. Eljárnak gyűlésekre és elmondják, hogy a Jobbikra fognak szavazni, az ilyen események azonban nem szoktak bekerülni a híradásokba. Mint ahogy az sem, hogy a jelenlegi rendszernek mi a fő hibája a Jobbik szerint. A mostani politika, a hatalom távol van az emberektől, a radikális változás egyik lényege, hogy ez is megváltozzon. A politikusoknak nem kellene mást tenni, mint alázattal szolgálni a választókat. Tudatni azt, hogy nem csak négyévente, választások idején fontosak! A Jobbik a hitet szeretné visszaadni, hogy van értelme Magyarországon élni, dolgozni és újra aktívan foglalkozni a közügyekkel! Leghamarabb április 11-én a szavazás napján, ami nem egy választás lesz a sok közül, hanem „A” választás, ami arról is szól, hogy rabok legyünk, vagy szabadok" - jelentette ki a Jobbik európai parlamenti képviselője. Világosan látszik, hogy a Martonyi János, Fidesz külügyminiszter által aláírt földmoratórium lejártával 2011 májusától elveszítjük az önrendelkezésünket, mert a határnál már várakoznak az olcsó, kiváló minőségű magyar földet megvásárolni szándékozók.

morvai2morvai3morvai5

morvai6morvai7morvai8

 

Morvai Krisztina megismételte azt a már többször hangoztatott nézetét, miszerint Magyarországnak gyökeres, radikális változásra van szüksége. Ennek záloga a Jobbik, mert a többi párt a mostani helyzet fenntartásában érdekelt. Ki nyakig, ki combközépig, de az összes parlamenti párt benne van a korrupciós ügyekben – mondta.

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)