Payday Loans
2024 május 21, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Seprűnyéllel hatástalanították Gézát,- hétvége a rendőrségen

150x150A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 24-én több esetben is intézkedtek a rendőrök. Az elmúlt 24 órában 12 személyt fogtak el és 21 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 9 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 személyt körözés alapján, míg 1 személyt az ország területén jogellenes tartózkodása miatt fogtak el.
Megyénk közútjain személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt. Az ittasság ellenőrzések során 3 esetben mutatott pozitív eredményt a légalkohol-mérő.

 

 

Be volt nyomva

Március 23.-án Hajdúszoboszló egyik sörözőjében rosszul lett egy 18 éves nő, akihez mentőt hívtak a helyi rendőrök. A fiatal nő a sörözőbe lépve esett össze, feltehetően attól az abszinttól, amelyet korábban fogyasztott. A kiérkező mentők az ittas nőt szintén Debrecenbe a Kenézy Kórházba szállították.


Késsel fenyegetőzöt, de a seprűnyéltől elmenekült


DSCF4586-011Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás az ellen a 43 éves férfi ellen, aki 2013. március 24-én délelőtt Hajdúszoboszlón egy korábbi nézeteltérés miatt összeszólalkozott egyik ismerősével, majd kést rántott elő és azzal rátámadt a vitapartnerére. A két férfi között kialakult dulakodásnak egy harmadik személy vetett véget azzal, hogy a kést egy seprűnyéllel kiütötte a támadó kezéből, aki ezután elmenekült a helyszínről. A cselekmény során személyi sérülés nem történt. A bejelentést követően rövid időn belül elfogták a rendőrök a menekülő férfit és előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. F. Géza hajdúszoboszlói lakos ellen – szabadlábon hagyása mellett – folyik a nyomozás.


Eltíltották és mégis vezetett


A Püspökladányi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől eltiltotta azt a 42 éves férfit, akit Hajdúszoboszlón 2013. március 24-én a hajnali órákban állítottak meg a rendőrök, amint gépkocsijával közlekedett. Az igazoltatás során kiderült róla, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mivel azt korábban a rendőrség szabálysértés elkövetése miatt visszavonta. Az engedély nélküli vezetőt a járőrök előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra és a meghallgatását követően őrizetbe vették. A kabai férfi ellen szabálysértési eljárás indult.    

A parkban lévő padot rongálták meg


DSCF4583-009Elfogták a hajdúszoboszlói rendőrök azt a három garázda fiatalt, akik 2013. március 24-én délután Hajdúszoboszlón a Bányász utcai egyik társasház mögött lévő parkban, a kihelyezett  padot megrongálták oly módon, hogy a betonfoglalatából kitépték és támláját kettétörték. A két 17 éves és egy 18 éves elkövetőt a járőrök előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A három helyi férfi ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás.   

DSCF4581-007

DSCF4582-008

DSCF4583-009

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Szoboszlói Színes– Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 21., kedd, Konstantin napja van. Holnap Júlia és Rita napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)