Payday Loans
2024 március 19, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Szoboszlói trafikmutyi

egyebek_02Dagad a trafikbotrány. Napról napra, sőt óráról órára újabb hírek látnak napvilágot arról, hogy mennyire sikerült politikamentesen elbírálni a trafikok üzemeltetésével kapcsolatos pályázatokat. Ma reggelre Gyulay Zsolt a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezetője azt nyilatkozta a Népszabadságnak, hogy „ Ha valaki ebben az ügyben politikát akar látni, akkor azt fog.

 

 

 

Ennek kissé ellentmondanak azok  a levelek és telefonok, amiket eljuttattak hozzánk. Ebből elég érthetően körvonalazódik az a politikamentes ügyintézés, ami ma már bevett gyakorlat, és jellemző minden területen. Egy Fidesz közeli informátorunk ismertetett egy levelet, melyet Kocsis Róbert a Fidesz helyi elnöke írt. Már az a tény, hogy a helyi FIDESZ vezetője, levelet ír Bodó Sándornak, a Megyei Közgyűlés szintén FIDESZES elnökének, leendő szoboszlói képviselőjelöltnek, egy gazdasági jellegű pályázat elbírálásához, önmagában bizonyítja, hogy a politika közbeszólt. Márton Attila neve szóba sem kerül, hisz már saját pártján belül is levegőnek tekintik. A levél tartalmában  azonban minden kétséget kizáróan politikai döntés született. Néhány elgondolkoztató gondolat az előbb említett levélből.

 

 

„Egy családnak kettőt adni úgy, hogy nincs velünk kapcsolatban meggondolandó”

 

„Ráadásul konkurenciát támaszt annak, aki velünk van ősidők óta.”

 

Ez az igazi versenysemlegesség. Aki velünk van, azt előnybe részesítjük, aki nincs velünk azt eltapossuk.

 

„Javasoljuk továbbá: Tóth Juditot, Szabó Antalnét, Kaszásné Reszegi Évát”- mindhárman aktív szerepet játszottak a FIDESZ kampányaiban. Meg kellett hálálni!

 

„Milliárdosok ..XY…PK……..TA….. az utóbbi kettő tesz felénk gesztusokat.”

 

egyebek_09Vigyázat emberek! Ha akarunk valamit, jó lesz a FIDESZ felé gesztusokat tenni.

Azt még vitatni sem lehet, hogy a következő név, Virág Judit a helyi Fidesz alelnökének az élettársa.

Azt ígérték, szakítanak az MSZP gyakorlatával. Ez így is történt, még gátlástalanabbul csinálják, és még a látszatra sem adnak. Van még egy évük, és ennek az időnek minden percét szeretnék kihasználni.

Azt nem tudjuk, hogy hány szoboszlói pályázót utasítottak el, de azt igen, hogy a szoboszlói 12 helyből jutott egy Debreceni, és egy Nádudvari lakosnak is.

Szoboszlói Színes– Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

Hozzászólások   

 
+9 #8 ubi40 2013-05-04 05:00
Doktor Úr.Na látod ha egy kicsit nem figyelsz oda máris tudsz te jókat is írni. :D
 
 
+7 #7 Doktor Andar 2013-05-03 13:42
NNnnna...
Megnyugodhatunk.
K Róbert nyilatkozott a Napló-nak.
Szó sem volt, még írásban sem, közte és B Sándor között a trafikos pályázatról, pláne a győztesek személyéről. Miért is írt volna levelet, hisz' néhány méter van csak a két iroda között.
Engem tökéletesen megnyugtatott, nincs semmiféle mutyi. Ha lett volna az az elmúltnyócév miatt van, de ők arról nem tehetnek, az összes mutyi onnan eredeztethető. Ők csak ellen mutyit csinálnak. Így mostmár mindenki megnyugodhat, mert a szembemutyik kioltják egymást, tehát mutyi nincs.
Rosszindulat..., az van...
Viszont nekem van egy véleményem.
Ekkorát még az átkosban sem sz@rtak ránk, de ha mégis, nem kavarták ennyire...
 
 
+5 #6 ubi40 2013-04-29 13:56
Ha ezek a DR-ok nem ügyvédek,hanem gyógyítók akkor világos a képlet.Minél több a beteg ember a cigitől és piától aztán a gyógyulásért zsebbe a hálapénz számla nélkül amit visszaforgatnak a nemzeti dohányba ahol kifehéredik a zsozsó :-x és ez szépen megy körbe körbe. :oops:
 
 
-2 #5 B3Garcon91 2013-04-27 13:50
A Balliberális szemléletű tanárom mesélte hogy I. világháború után is volt trafik államosítás. De akkor tudjátok kik kaptak trafikot? A hadi rokkantak akiknek féllábuk volt meg, igazságosabb volt az.

Bár én azt kívánom hogy 2014-ben egy Nyugati szemléletű ország legyünk, s ez a kormány ne legyen hatalmon soha többet.
 
 
-32 #4 Doktor Andar 2013-04-26 13:56
Jónás Kálmán te bújsz álnév mögé.
Jónás Kálmán egy megbecsült és jónak tartott zenész Szoboszlón. Kizártnak tartom, hogy ő egy szélsőséges, antiszemita, rasszista, fasiszta párt tagja lenne.
Amúgy meg láttunk már olyat, amikor egy hatalmon lévő párt átadta, átruházta a káderezést egy másik pártra, vagy szervezetre. Igaz annektálta, abban a hitben élve, hogy a hatalma stabil és megingathatatla n, de mint tudjuk ilyen nincs.
A honlapra és a tulajdonosaira tett megjegyzésed, pedig több mint pejoratív.
El a kezekkel a szabad vélemény nyílvánítástól, mindegy milyen néven.
Provokatőr a Margit-hidas mólinós...
 
 
+20 #3 tonotono 2013-04-26 11:48
Világosan látszik a tender nyerteseinek politikai irányultsága. Javaslom olvasgatásra a
trafikmutyi.cafeblog.hu/
honlapot, ahol az ehhez hasonló eseteket írják le. Ma voltam a szoboszlói trafik tulajdonosánál, aki 20 éve üzemelteti a kis boltját és nem nyert az előre lezsírozott pályázaton, ezért bezárni kényszerül. Felajánlottam Neki a Jobbik jogsegélyszolgá latának a segítségét. Ez a helyzet így tarthatatlan és vérlázító...
Köszönöm a honlap tulajdonosainak , hogy ismételten teret enged egy álnév mögé bújó beteges provokátornak, aki egy teljesen más témát is arra használ fel, hogy egyet belerúgjon a Jobbikba. A velünk szemben megfogalmazott tényszerű kritika elé - mint mindig - szívesen állunk...
 
 
-37 #2 Doktor Andar 2013-04-26 08:31
Van megoldás!
A nem nemzeti füstölők hagyják abba a dohánkázást. Két hasznos hozadéka is lesz. Végre azok fognak adót fizetni akik élnek belőle, kevesebb lesz a gondolkodók között a tüdőrákos, impotens, stb...
Mindenesetre epekedve várom K Róbert megszólalását. Mégiscsak egy vastagnyakúnak referált a trafikosokról. Lehet, hogy meggyőződéses kommenista?
Régen jó elvtársak voltak, most trafikosok. Arra gondolni sem merek, hogy a káderlapokat nem-e a jobbik töltötte ki?
 
 
-3 #1 kistotó 2013-04-25 21:05
Kocsis Úr is kerál lett, többes szám első személyben szól népe egyszerű gyermekéhez? Az ősidőkhöz meg csak annyit, hogy az első 3 évben sehol nem volt Kocsis Úr, esetleg a Zifjúgárdában.
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)